Βρήκαν αρχαίο νεκροταφείο στο σημείο που ερευνούν για τον μικρό Μπεν

Μια εντελώς απροσδόκητη εξέλιξη είχαν οι έρευνες γα τον μικρό Μπεν στην Κω, καθώς οι αρχές εντόπισαν στο σημείο ένα αρχαίο νεκροταφείο.

Σύμφωνα με τη «Mirrοr», ανακαλύφθηκαν τέσσερις ή πέντε ρωμαϊκοί τάφοι έως 2.000 ετών, ενώ ενημερώθηκε και η Αρχαιολογική Υπηρεσία, η οποία έδωσε εντολή να σταματήσουν οι έρευνες στο συγκεκριμένο σημείο. Για τη συνέχιση των ερευνών, οι βρετανικές αρχές περιμένουν έγκριση από τις ελληνικές.

Νωρίτερα, γνωστοποιήθηκε ότι στο σημείο όπου αναζητείται ο Μπεν Νίνταμ, βρέθηκαν αποδείξεις αποσύνθεσης οι οποίες εξετάζονται από τους ειδικούς, ωστόσο όπως αναφέρει η βρετανική Sun, δεν μπορούν να πουν με σιγουριά ότι είναι από άνθρωπο.

«Τώρα εργαζόμαστε σε αυτή την περιοχή που βρήκαμε ίχνη αποσύνθεσης. Οι επιστήμονες που συνεργάζονται μαζί μας δεν είναι ακόμα σε θέση να προσδιορίσουν τι είναι», δήλωσε ο επικεφαλής της έρευνας Τζον Κάζινς.

Η περιοχή όπου βρέθηκαν αυτά τα ίχνη αποσύνθεσης είναι στον ελαιώνα πίσω από την αγροικία όπου έμενε ο Μπεν Νίνταμ πριν εξαφανιστεί, τον Ιούλιο του 1991.

αρχαίο νεκροταφείοΚωςΜπεν