Στον Εισαγγελέα Λάρισας ένας από τους "πελάτες" των μαστροπών της 14χρονης

Ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας θα βρεθεί σήμερα ένας από τους “πελάτες” των μαστροπών του 14χρονου κοριτσιού, το οποίο βίαζε και εξέδιδε ένας 55χρονος. Μάλιστα, η ανήλικη κοπέλα κρατούνταν παρά τη θέλησή της σε διαμέρισμα επί 15 ημέρες.

Ο “πελάτης” είναι ένας άλλος 55χρονος ελληνικής καταγωγής, ο οποίος πλήρωνε αδρά τον συνομήλικο προαγωγό για να ασελγήσει στο κορμάκι του κοριτσιού. Άνδρες της Ασφάλειας ταυτοποίησαν τα στοιχεία του τα οποία έδωσαν στην ανακρίτρια. Εκείνη με τη σειρά της εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, με τις κατηγορίες του βιασμού και της αποπλάνησης ανηλίκου.

Η Αστυνομία αναζητά άλλους δυο Έλληνες και έναν Αλβανό οι οποίοι φέρονται να έκαναν συχνές “επισκέψεις” στο διαμέρισμα όπου κρατούνταν ως όμηρος η 14χρονη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο ίδιος ο 56χρονος νονός της κοπέλας την είχε “παραχωρήσει” στον μαστροπό, ο οποίος ήταν συνάδελφός του στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Τυρνάβου.

Η μικρή το είχε σκάσει από ίδρυμα της εκκλησίας στα Γιαννιτσά Πέλλας μετά την αφαίρεση της επιμέλειάς της από τη μητέρα της, που έχει άλλα εννέα (!) παιδιά αλλά απασχολούσε συνεχώς την Αστυνομία με κλοπές.

ανήλικηΑΣΤΥΝΟΜΙΑβιασμόςΕισαγγελέαςΛάρισα