Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ για τον "δράκο" στο Μαρούσι

Τον τρόμο και τον πανικό στις γυναίκες που κινούνται γύρω από την περιοχή του “Υγεία” στο Μαρούσι έχει προκαλέσει η εμφάνιση ενός 35χρονου άνδρα ο οποίος τις τελευταίες δέκα ημέρες έχει επιτεθεί σε τουλάχιστον τρεις γυναίκες με την αστυνομία να τον αναζητά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στην κατοχή της η ΕΛ.ΑΣ πριν από 10 ημέρες έγινε η πρώτη επίθεση του εν λόγω άνδρα σε μία γυναίκα, ενώ χθες το πρωί στις 8.00 ο 35χρονος φέρεται να επιτέθηκε με σεξουαλικά κίνητρα σε μια 28χρονη γυναίκα και στην συνέχεια στις 10 το πρωί, σε μία 32χρονη. Και οι δύο γυναίκες έβαλαν τις φωνές και ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες των υποψήφιων θυμάτων, ο άνδρας είναι εύσωμος και φοράει γυαλιά μυωπίας. Επιπλέον, είναι ανοιχτόχρωμος και το χαρακτηριστικό του είναι ότι δεν μιλάει, κάτι που εμποδίζει τους αστυνομικούς να καταλήξουν στο συμπέρασμα αν πρόκειται για Έλληνα ή ξένο. Από την περιγραφή του παρουσιαστικού του, πάντως, η αστυνομία εικάζει πως είναι Έλληνας. Αξλιζει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά τις επιθέσεις εξαφανίζεται, ωστόσο στην αστυνομία εκτιμούν ότι θα εμφανιστεί ξανά.

άνδραςγυναίκεςεπίθεσηΜαρούσι