Κατέληξε ο 68χρονος που τραυμάτισε γιο και σύζυγο

Στα τραύματά του υπέκυψε ο 68χρονος που επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιο του και πυροβόλησε τη γυναίκα του σε διαμέρισμα στη Δάφνη.

Ο δράστης έπασχε από χρόνια και σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, με τις βίαιες επιθέσεις να είναι συχνές στο σπίτι της οδού Αλαμάνας 26.

Η τελευταία και μοιραία επίθεση ήταν αυτή που σημειώθηκε σήμερα στις 4 τα ξημερώματα, όπου ο 31χρονος γιος του προσπάθησε να τον συγκρατήσει όμως ο πατέρας του τον τραυμάτισε με ένα ψαλίδι στην κοιλιά, στη συνέχεια πυροβόλησε τη γυναίκα του στο μηρό και έπειτα αυτοπυροβολήθηκε.

Τις φωνές άκουσαν οι γείτονες οι οποίοι στην αρχή νόμιζαν ότι επρόκειτο για ληστεία, όταν όμως είδαν την 52χρονη να ζητά βοήθεια κάλεσαν αμέσως την αστυνομία. Τότε ήταν που ο 68χρονος άνδρας έστρεψε το περίστροφο στο μέρος της τραυματίζοντάς την σοβαρά.

Όλα τα μέλη της οικογένειας μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών “Γεννηματά”, όπου και οι τρεις τους οδηγήθηκαν κατευθείαν στα χειρουργεία. Λίγο αργότερα ο πατέρας της οικογένειας εξέπνευσε, ενώ εκτός κινδύνου νοσηλεύονται πλέον μάνα και γιος.

Για το τραγικό περιστατικό, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών πραγματοποιεί έρευνα.

Δάφνηέγκλημα