Σοκαριστικές εξελίξεις: Η θεία της άτυχης 4χρονης πίσω από το έγκλημα στα Μέγαρα

Σοκάρουν οι εξελίξεις του δράματος που σημειώθηκε σήμερα στα Μέγαρα, με θύμα ένα 4χρονο κοριτσάκι.

Το μικρό αγγελούδι βρέθηκε νεκρό στις 13:30 μέσα σε σπίτι στην οδό Αγίου Στεφάνου. Οι δυο γονείς του είναι τοξικομανείς, οι οποίοι το είχαν αφήσει υπό την προστασία της 75χρονης γιαγιάς του. Η ηλικιωμένη γυναίκα, μην μπορώντας να το συντηρήσει μια και η ίδια είχε προβλήματα υγείας, το έδωσε για υιοθεσία στην αδελφή της μητέρας του.

Η 45χρονη θεία του 4χρονου κοριτσιού, το μεγάλωνε μαζί με τα άλλα δύο της παιδιά ηλικίας 19 και 22 ετών. Σήμερα νωρίς το μεσημέρι, μπαίνοντας στο σπίτι ο σύζυγός της, αντίκρυσε ένα τραγικό θέαμα: το κοριτσάκι να είναι νεκρό αλλά και την σύζυγό του να βρίσκεται δίπλα στο άψυχο κορμάκι του, με πολλαπλά τραύματα σε όλο της το σώμα από μαχαίρι.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε αμέσως στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Νέα στοιχεία αναφέρουν τώρα ότι η 45χρονη θεία της μικρής, φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε η ίδια το άτυχο κορίτσι καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες λέγεται ότι οι βιολογικοί γονείς του παιδιού απειλούσαν να πάρουν το παιδί από την θεία του. Αυτό φόβισε της 45χρονη -όπως φέρεται να είπεη ίδια- με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην απίστευτη αυτή πράξη.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, συγγενείς της 45χρονης γυναίκας αναφέρουν ότι η θεία της μικρής της υπεραγαπούσε και ότι δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι θα μπορούσε να κάνει κακό στην τετράχρονη. Τα ίδια ανέφεραν στους δημοσιογράφους και γείτονες της οικογένειας, που κάνουν λόγο για μια γυναίκα υπόδειγμα συζύγου και μητέρας, που λάτρευε το κοριτσάκι και το έπαιρνε παντού μαζί της.

ανήλικοΑΣΤΥΝΟΜΙΑέγκλημαΜέγαρα