Σορός στο ρέμα Μενιδίου: Τέταρτο θύμα της νεροποντής;

Η σορός ενός άνδρα αγνώστων στοιχείων, μέχρι στιγμής, εντοπίστηκε στο ρέμα του Μενιδίου και εικάζεται ότι πρόκειται για το τέταρτο θύμα της μεγάλης νεροποντής που έπληξε την Αττική την περασμένη εβδομάδα. Η σορός εντοπίστηκε τυχαία από πολίτες που διαμένουν στην περιοχή, οι οποίοι όπως ανέφεραν, είδαν έναν άνθρωπο πεσμένο μπρούμυτα μέσα στην λάσπη.

Επί τόπου, στη διασταύρωση των οδών Αγίου Κωνσταντίνου και Αριστοτέλους έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις αλλά και ιατροδικαστής προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του αγνώστου.

Όπως έγινε γνωστό από το Πυροσβεστικό Σώμα, το σημείο στο οποίο βρέθηκε ο άντρας, βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Αριστοτέλους και Αγίου Κωνσταντίνου, όπου την περασμένη Πέμμπτη,ημέρα της μεγάλης πλημμύρας, είχε παρασυρθεί και είχε χάσει τη ζωή του από τα νερά, ένας 40χρονος. Άλλοι δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Καματερό από τις σφοδρή νεροποντή ενώ προκλήθηκαν τεράστιες υλικές ζημιές τόσο στην δυτική Αττική όσο και στους νομούς Ηλείας και Αχαΐας που επίσης επλήγησαν.

Στη διάρκεια εκείνου του 24ώρου, η Πυροσβεστική στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Αττικής δέχτηκε 3.500 κλήσεις, που αφορούσαν σε 1.125 αντλήσεις υδάτων και απεγκλωβισμούς ατόμων, καθώς και 55 κοπές δέντρων.

ρέμα Μενιδίουσορός άνδρασφοδρή νεροποντή