Χωρίζουν ο Γιώργος και η Άντα Παπανδρέου;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού μένει ήδη μόνη της στο Κολωνάκι μετά από 26 χρόνια γάμου.

Η Espresso επικαλείται, ωστόσο, άτομα από το στενό περιβάλλον του Γιώργου και της Άντας Παπανδρέου, τα οποία υποστηρίζουν ότι η απόφαση για το διαζύγιο ελήφθη σε ιδιαίτερα βαρύ κλίμα. Παρ’ όλα αυτά, κανείς δεν ξέρει ποια είναι η ακριβής αιτία που μπορεί να έχει οδηγήσει το ζευγάρι σε μία τέτοια απόφαση, αλλά οι τελευταίες πολιτικές κινήσεις του πρώην Πρωθυπουργού φαίνεται να είχαν δημιουργήσει τριβές ανάμεσά τους.

Ο Γιώργος και η Άντα Παπανδρέου γνωρίστηκαν στα μέσα της δεκαετίας του 1980 στο κέντρο Μαραλέτο στο Ρίο, στο περιθώριο εκδήλωσης στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

Ο γάμος τους, το 1989 στο Καλέντζι, άφησε εποχή. Για τον πρωτότοκο γιο του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν ο δεύτερος γάμος, είχε προηγηθεί εκείνος με την Κύπρια Εύα Ζησιμίδου με την οποία απέκτησε τον γιο του, Ανδρέα. Με την Άντα έχουν μια κόρη, τη Μαργαρίτα.

Όσοι  γνώριζαν την Άντα από παλιά μιλούν για μια δυναμική, αντισυμβατική γυναίκα, με πολιτική άποψη. Αλλά την έβαλε στην άκρη για χάρη του Γιώργου Παπανδρέου.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα οι συγκρούσεις ανάμεσα στο ζεύγος Παπανδρέου πυροδοτήθηκαν εξαιτίας της Μαργαρίτας Παπανδρέου. Λέγεται πως η μητέρα του Γιώργου Παπανδρέου δεν τα πήγε ποτέ καλά με τη γυναίκα του.  Τριβές ανάμεσα στο ζευγάρι φαίνεται να προκάλεσαν και οι τελευταίες πολιτικές κινήσεις του πρώην πρωθυπουργού.

Άντα ΠαπανδρέουΓιώργος ΠαπανδρέουΧωρισμός