Κρήτη: Νεκρή γυναίκα από πτώση βράχου στο Φαράγγι της Σαμαριάς

Πραγματική τραγωδία στο φαράγγι της Σαμαριάς αργά το μεσημέρι της Τετάρτης (18/9) όταν γυναίκα έπεσε νεκρή από πτώση βράχου, αποτέλεσμα της ισχυρής νεροποντής που «σάρωσε» τα Χανιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τα τοπικά μέσα, ο βράχος καταπλάκωσε το πόδι της 35χρονης τουρίστριας η οποία πεζοπορούσε στο φαράγγι της Σαμαριάς στα Χανιά, και άφησε την τελευταία της πνοή από ακατάσχετη αιμορραγία.

Όπως γράφει το Flashnews.gr, οι βράχοι αρχικά απέκλεισαν τους διόδους πρόσβασης με αποτέλεσμα δεκάδες άλλοι πεζοπόροι να εγκλωβιστούν

Μεγάλες δυνάμεις της πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ και της ΕΜΟΔΕ, από Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο έχουν σπεύσει στο σημείο. Για τη μεταφορά της άτυχης γυναίκας, έχει κινητοποιηθεί ελικόπτερο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το συντονιστικό της πυροσβεστική έχει συγκεντρώσει τους εγκλωβισμένους πεζοπόρους σε συγκεκριμένο σημείο ώστε να μην κινδυνεύσουν και προωθούνται με ασφάλεια στην Αγία Ρουμέλη.

Η παραλαβή των πεζοπόρων, θα γίνει με πλοίο που έχει ήδη δρομολογηθεί με σκοπό να τους παραλάβει από την Αγιά Ρουμέλη, αλλά και το πως θα κατέβουν ως την Αγιά Ρουμέλη αφού οι καιρικές συνθήκες έχουν διαμορφώσει ένα άκρως επικίνδυνο «τοπίο».

Με πληροφορίες από dimarhos.gr

Βροχόπτωσηνεροποντήφαράγγι ΣαμαριάςΧανιά