Τραγωδία στο Αγρίνιο: 46χρονος ξυλοκόπησε την 75χρονη μητέρα του - Έπεσε από το μπαλκόνι για να γλυτώσει

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας αλλά αυτή τη φορά στο Αγρίνιο, μετά από σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε στην περιοχή των Δύο Ρεμάτων.

Μια 75χρονη έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της στο Αγρίνιο τα ξημερώματα της Κυριακής 8/9 και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Αγρινίου, σοβαρά τραυματισμένη.

Η γυναίκα φέρεται να έπεσε από το μπαλκόνι στην προσπάθειά της να αποφύγει τα χτυπήματα του γιου της που επιχείρησε εκείνη τη στιγμή να την χτυπήσει με το σίδερο για τις τέντες και ενώ η 75χρονη κρέμονταν στην κυριολεξία από το μπαλκόνι του σπιτιού για να γλιτώσει.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα πριν από την πτώση της, φέρεται να λογομάχησε με τον γιο της, που της επιτέθηκε για άγνωστο λόγο και την ξυλοκόπησε άγρια.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αγρινίου, κατάφεραν να συλλάβουν τον 46χρονο δράστη της άγριας ενδοοικογενειακής επίθεσης.

Ο άνδρας δεν μπορούσε να βγει από την οικία, αφού τα κλειδιά τα είχε μαζί της η μητέρα του που στο μεταξύ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κατάγματα σε χέρια, πόδια και λεκάνη. Ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών.

Σε βάρος του δράστη που κρατείται, σχηματίζεται δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

Αγρίνιο