Φρίκη στην Κρήτη: Πυροβόλησαν 69χρονο κτηνοτρόφο και του έκοψαν τη γλώσσα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 69χρονος κτηνοτρόφος, ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμούς στο χωριό Βιλανδρέδο Ρεθύμνου, στην Κρήτη, νωρίς το πρωί σήμερα Παρασκευή (6/9).

Τον κτηνοτρόφο εντόπισε αιμόφυρτο ο γιος του.

Εισέβαλαν στο ποιμνιοστάσιο και τον πυροβόλησαν

Βάσει πληροφοριών του neakriti.gr, άγνωστοι εισέβαλαν στο ποιμνιοστάσιο και πυροβόλησαν τον 69χρονο τουλάχιστον δύο φορές.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες έκοψαν τη γλώσσα του κτηνοτρόφου με μαχαίρι για να μην μπορεί να φωνάξει. Όσο είχε τις αισθήσεις του, ο 69χρονος κάλεσε τον γιο του, ο οποίος έσπευσε στο σημείο. Ο κτηνοτρόφος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Πατέρας του 25χρονου που είχε δεχθεί επίθεση με καυστικό υγρό ο 69χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 69χρονος κτηνοτρόφος είναι πατέρας του νεαρού που είχε δεχτεί επίθεση με καυστικό υγρό τον περασμένο Ιούλιο στην περιοχή του Κουμπέ στο Ρέθυμνο.

Οι δύο υποθέσεις, η σημερινή επίθεση στον 69χρονο και η επίθεση με καυστικό υγρό στον 26χρονο, σύμφωνα με πληροφορίες σχετίζονται άμεσα.

Κίνητρο και των δύο δολοφονικών επιθέσεων φέρεται να είναι διαφορές για μία έκταση γης στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου.

ακρωτηριασμόςΚρήτηκτηνοτρόφοςΡέθυμνο