Φιλοθέη: Άγρια συμπλοκή νεαρών με τραυματία και συλλήψεις - Δεν προκύπτει οπαδικό επεισόδιο

Σοβαρά επεισόδια με έναν τραυματισμό και προσαγωγές σημειώθηκαν στις 2.15 το πρωί, στην οδό Ολυμπιονίκου διαδόχου Κωνσταντίνου στη Φιλοθέη, όπου δύο αυτοκίνητα με περίπου 10 άτομα συναντήθηκαν με τρίτο αυτοκίνητο με επιβαίνοντες 4 με 5 άτομα.

Αν και αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για οπαδικά κίνητρα, τελικά πρόκειται για άτομα από την ίδια περιοχή που γνωρίζονται φυσιογνωμικά και τα οποία δεν είχαν απασχολήσει ξανά τις αρχές, ενώ μαρτυρίες κατοίκων κάνουν λόγο για «εδαφικές διαφορές».

Το χρονικό της σύγκρουσης

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δυο οχήματα με δέκα άτομα είχαν στήσει καρτέρι και αφού σταμάτησαν διερχόμενο όχημα, φέρεται, να ρώτησαν τους επιβαίνοντες «Τι ομάδα είστε».

Ακολούθησε συμπλοκή με άγριο ξυλοδαρμό, με τον έναν που βρισκόταν στο τρίτο αυτοκίνητο, να πηδά από μία μάντρα δύο μέτρων ώστε να γλιτώσει.

Οι περίοικοι κάλεσαν την αστυνομία, με τους επιβάτες των δύο πρώτων οχημάτων να αποχωρούν από το σημείο πριν εμφανιστούν τα περιπολικά.

Τι αναφέρει η ΕΛΑΣ

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου δεν προκύπτουν οπαδικά κίνητρα στο επεισόδιο που σημειώθηκε. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ 100,3: «Είναι πολύ νωρίς για να χαρακτηρίσουμε το συγκεκριμένο περιστατικό ως οπαδικό, ένας είναι ο τραυματίας, μέχρι στιγμής από τις πληροφορίες που έχουμε τα κίνητρα δεν είναι οπαδικά. Οι δράστες ήταν νεαροί, προέρχονται όπως φαίνεται από τις ίδιες περιοχές της ΒΑ Αττικής, και συναντήθηκαν τυχαία. Είναι συμπλοκή μεταξύ νεαρών ατόμων.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ, Open

ΕΛ.ΑΣ.νεολαίασυμπλοκήΦιλοθέη