Νέος Βουτζάς: Πατέρας τριών παιδιών ο ατυνομικός που αυτοκτόνησε - Πως φτάσαμε στην τραγωδία

Νεότερα στοιχεία έρχονται στο φως τη δημοσιότητας σχετικά με την τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στον Νέο Βουτζά, όταν 35χρονος αστυνομικός έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο αστυνομικός εντοπίστηκε σε εξωτερικό χώρο, έχοντας δίπλα του όπλο.

Ο άνδρας, που ήταν πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, φέρεται να κάλεσε τη σύζυγό του με βιντεοκλήση και στη συνέχεια, αυτοκτόνησε, με το υπηρεσιακό του όπλο καθώς οι προσπάθειες της συζύγου του να τον αποτρέψει δεν είχαν αποτέλεσμα.

Η βιντεοκλήση με τη σύζυγό του

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύζυγος του είχε ζητήσει να χωρίσουν. Ο 35χρονος έκανε βιντεοκλήση στη γυναίκα του, της έδειξε το όπλο του και κατά τη διάρκεια της κλήσης πάτησε τη σκανδάλη.

Στη συνέχεια εκείνη ειδοποίησε το κέντρο της Άμεσης Δράσης αλλά ήταν πολύ αργά.

O 35χρονος είχε ενταχθεί το 2011 στο σώμα των Ειδικών Φρουρών και υπηρετούσε στη Ραφήνα. Τα παιδιά του ήταν ηλικίας από 11 έως 4 ετών το μικρότερο. Βρέθηκε νεκρός σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το σπίτι του, σε ένα ρέμα.

Οι συνάδελφοί του από το αστυνομικό τμήμα της Ραφήνας τον αναζητούσαν για τρεις ώρες περίπου. Επιπλέον, άνδρες της ΔΙΑΣ και η Πολιτική Προστασία Ραφήνας-Πικερμίου στον Νέο Βουτζά και τη Διασταύρωση της Ραφήνας, «χτένιζαν» την περιοχή πριν τελικά εντοπίσουν τη σορό του πίσω από το ΚΕΕΘΑ.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Open

ΑστυνομικόςαυτοκτονίαΝέος Βουτζάς