Στο επίκεντρο η Θεσσαλία: Περιοδεία Μητσοτάκη στη Θεσσαλία - «Aυτοψία» Κασσελάκη στον Βόλο

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί σήμερα, Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς έχει πια συμπληρωθεί ένας χρόνος από την καταστροφική κακοκαιρία Daniel.

Ο κ. Μητσοτάκης θα ενημερωθεί για τα έργα αποκατάστασης και ανασυγκρότησης της περιοχής. Συγκεκριμένα, το πρωί ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τη Φαρκαδόνα και στη συνέχεια τη Μεταμόρφωση, τον Παλαμά και το Μουζάκι Καρδίτσας.

Τέλος, στις 17:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση με τίτλο: «Στρατηγικό σχέδιο για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας -φράγματα, υποδομές και έργα υδρονομίας», στο δημαρχείο Κιλελέρ.

Στον Βόλο ο Στέφανος Κασσελάκης

Επίσκεψη στον Βόλο, για αυτοψία στις περιοχές που πλήττονται από την περιβαλλοντική καταστροφή, θα πραγματοποιήσει σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται στις 12:00 στον ποταμό Ξηριά, εκεί όπου εκδηλώθηκε το πρόβλημα με τα χιλιάδες νεκρά ψάρια που καταλήγουν στον Παγασητικό. Στις 13:00 θα έχει σύσκεψη με φορείς της περιοχής, στο διοικητήριο στον Βόλο.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Kυριάκος ΜητσοτάκηςΒόλοςΘεσσαλίαπλημμύρεςΣτέφανος Κασσελάκης