Europa League: Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στη League Phase

Τους οκτώ αντιπάλους που θα αντιμετωπίσουν στη νεοσύστατη League Phase του Europa League, έμαθαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, μετά την κλήρωση που διενεργήθηκε σήμερα (30/8) στο Μονακό.

Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Ρέιντζερς από τη Σκωτία, τη Μπράγκα από την Πορτογαλία, την Καραμπάχ από το Αζερμπαϊτζάν και την Τβέντε από την Ολλανδία, ενώ θα ταξιδέψουν στην Πορτογαλία για την αναμέτρηση με την Πόρτο, στη Γαλλία για να παίξουν με τη Λιόν, στη Σουηδία για το ματς με τη Μάλμε και στη Ρουμανία, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Στεάουα Βουκουρεστίου.

Η πρεμιέρα της League Phase είναι προγραμματισμένη για το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου, ενώ η σειρά των αγώνων θα ανακοινωθεί αύριο Σάββατο (31/8).

Οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα υποδεχθούν τις Σλάβια Πράγας (Τσεχία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία) και Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία), ενώ θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία), Σοσιεδάδ (Ισπανία), Γαλατασαράι (Τουρκία) και RFS (Λετονία).

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα δώσει το πρώτο παιχνίδι της στις 25 ή 26 Σεπτεμβρίου, ενώ θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στον ενιαίο όμιλο της League Phase στις 30 Ιανουαρίου 2025.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Europa LeagueΟΣΦΠπαοκποδόσφαιρο