Δήμος Λαρισαίων: Στοπ για το παζάρι της Αγιάς στην καταδικασμένη ιδιοκτήτρια λούνα παρκ

Με απόφαση του δήμου Λαρισαίων, αποβλήθηκε η εταιρεία που ανέλαβε τη λειτουργία του λούνα παρκ για το παζάρι της Αγιάς, που ξεκινά αύριο Σάββατο 31 Αυγούστου.

Πρόκειται για την ίδια επιχείρηση που αναδείχθηκε και από τη διαδικασία της εμποροπανήγυρης του Δήμου Λαρισαίων, παρά το γεγονός ό,τι η ιδιοκτήτρια έχει σε βάρος της μία καταδικαστική απόφαση για τραυματισμό παιδιού στη Χαλκίδα το 2009 ενώ έχει παραπεμφθεί και για τον θάνατο 13χρονης στο λούνα παρκ το 2019 στον Αλμυρό Μαγνησίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Λίγο νωρίτερα, ο Δήμος Λαρισαίων σε ανακοίνωσή του σημείωνε ότι στο φάκελο των δικαιολογητικών το απόσπασμα ποινικού μητρώου που κατατέθηκε ήταν λευκό, ενώ εξετάστηκε και η γνησιότητά του.

Σύμφωνα μάλιστα με την ΕΡΤ, το εν λόγω έγγραφο κατατέθηκες και στη δημοπρασία του Δήμου Αγιάς.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια εγκατάστασης των παιγνιδιών, οι υπηρεσίες του Δήμου Αγιάς διαπίστωσαν την περασμένη Τετάρτη, παρέμβαση των υπαλλήλων της εταιρείας στον πίνακα παροχής ρεύματος και ειδικότερα στο διακόπτη του ρελέ διαρροής.

Μετά απ’ αυτό η δημοτική αρχής του Δήμου Αγιάς, αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία του λούνα πάρκ για τις εκδηλώσεις του παζαριού της Αγιάς, ενώ αναμένεται να κινηθούν όλες οι προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες.

Διαβάστε ακόμη:

Λάρισα: Πήρε ξανά άδεια η επιχειρηματίας για το λούνα παρκ, στο οποίο είχε σκοτωθεί 13χρονη στον Αλμυρό

Λάρισαλούνα παρκ