ΣΥΡΙΖΑ: Αδερφός Κασσελάκη προς Φαραντούρη: Συμπορεύσου με τη βάση, πριν πάτε όλοι στον πάτο

Να συμπορευθεί με τη βάση του ΣΥΡΙΖΑ «πριν πάτε όλοι στον πάτο» κάλεσε τον ευρωβουλευτή Νίκο Φαραντούρη ο αδερφός του Στέφανου Κασσελάκη, Στέλιος.

Σε ανάρτηση του στο Χ και απαντώντας σε δημοσίευση του κ. Φαραντούρη, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι είναι υπέρ της ενότητας διαχρονικά, ο Στέλιος Κασσελάκης επεσήμανε ότι κάνει «μερικές υπενθυμίσεις».

«Γιατί αμφισβητείς τις εσωκομματικές εκλογές»

«Τις εσωκομματικές εκλογές, για τις οποίες προσωπικά μου είχες πει πως η Ομπρέλα αμφισβήτησε τη θέληση του λαού, γιατί τις αμφισβητείς τώρα;» διερωτήθηκε απευθυνόμενος στον κ. Φαραντούρη, προσθέτοντας: «Ο κόσμος έχασε το χρόνο του και ταλαιπωρήθηκε άδικα; Δυο Κυριακές στις ουρές;».

«Τσίπρας – Γεροβασίλη συνεχώς υπονόμευαν τον Στέφανο»

«Και πώς θα ξανακάνετε εκλογές; Με τι χρήματα;» επεσήμανε, αφήνοντας αιχμές κατά του κ. Τσίπρα και της κ. Γεροβασίλη. «Ας βάλει το χέρι στη τσέπη ο κ. Τσίπρας και η κ. Γεροβασίλη που συνεχώς υπονόμευαν τον Στέφανο όπως και αποδέχθηκε έμπρακτα στο συνέδριο» τόνισε.

Σε άλλο σημείο, σημείωσε ότι «όλα αυτά όλα με λυπούν και για άλλη μια φορά επιβεβαιώνουν γιατί εγώ αλλά και ο πιο πολύς κόσμος απεχθάνεται τους πολιτικούς και εδώ αλλά και στο εξωτερικό. Είναι ένα επάγγελμα υποχθόνιο. Με φίδια».

Νικόλας ΦαραντούρηςΣτέφανος ΚασσελάκηςΣΥΡΙΖΑ