Βιασμός 16χρονης στον Κολωνό: Ανατριχιάζουν οι αποκαλύψεις για τη δράση του 44χρονου

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού της 16χρονης στον Κολωνό, την ώρα που ο 44χρονος αρνείται τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, ο 44χρονος από τον Ιούνιο μέχρι και τις 19 Αυγούστου, φέρεται να βίασε τουλάχιστον δέκα φορές το κορίτσι πριν συλληφθεί από τις Αρχές την περασμένη Παρασκευή. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ο 44χρονος τη βίαζε από τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, υπό το καθεστώς απειλών και εκβιασμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 16χρονη είχε σχέση για κάποιους μήνες με τον γιο του 44χρονου κι εκείνος της έλεγε ότι την έβλεπε σαν κόρη του. Όταν το κορίτσι χώρισε με τον νεαρό, της είπε ότι θα τη βοηθούσε να τα ξαναβρούν με τον γιο του κι έτσι την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του σε εγκαταλελειμμένο οικόπεδο στην Αθήνα όπου και τη βίασε.

Ο άντρας, ο οποίος είναι διαζευγμένος και εκτός από τον γιο έχει και μία 11χρονη κόρη, με αυτές τις απειλές βίαζε κατ’ εξακολούθηση την 16χρονη, μέχρι που εκείνη κατάφερε να μιλήσει στον μπαμπά της, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψή του την περασμένη Πέμπτη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κολωνού, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Ο πατέρας της κοπέλας κατέθεσε ότι ο δράστης είχε συνευρεθεί ερωτικά μαζί της, παρά την θέληση της, περίπου δέκα φορές, στο χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο του 2024 μέχρι και την 19η Αυγούστου. Φέρεται να της έλεγε ότι θα κάνει περισσότερο κακό στην ίδια αλλά στην οικογένειά της.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στην συνέχεια στον ανακριτή. Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί στις 27 Αυγούστου.

Κολωνός: Αναλυτικά η ανακοίνωση από την αστυνομία

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κολωνού με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, εντοπίστηκε και συνελήφθη, βραδινές ώρες της 22-8-2024, 44χρονος ημεδαπός για βιασμό ανήλικης κατ’ εξακολούθηση και απείθεια.

Ο 44χρονος κατηγορείται ότι προέβαινε στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις σε βάρος ανήλικης που βρίσκονταν στο κοινωνικό του περιβάλλον, από τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, υπό το καθεστώς απειλών και εκβιασμών.

Κατά την ακινητοποίηση του, κατασχέθηκαν το κινητό του τηλέφωνο και το αυτοκίνητο που επέβαινε, το οποίο σχετίζεται με την υπόθεση, ενώ σε έρευνα στην οικία του κατασχέθηκε φορητός υπολογιστής.

Το σύνολο τόσο των ανωτέρω κατασχεθέντων, όσο και των περισυλλεγμένων πειστηρίων έχουν αποσταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Με πληροφορίες από Lifo, ΕΡΤ, Dnews.gr

βιασμόςβιασμός ανήλικηςΚολωνός