Χαλκιδική: Δίχως τέλος οι αποκαλύψεις για το μοιραίο λούνα παρκ - Εγκληματικές παραλείψεις

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το λούνα παρκ στη Χαλκιδική, που βρήκε τραγικό θάνατο ένας 19χρονος. Οι παραλείψεις και οι παρατυπίες, φαίνεται να έχουν ως αφετηρία τους την 15η Μαΐου, όταν ξεκίνησε η χωρίς άδεια λειτουργία της μοιραίας επιχείρησης.

Αν και το λούνα παρκ ήταν ανοιχτό για τρεις ολόκληρους μήνες χωρίς γνωστοποίηση, δηλαδή από τις 15 Μαΐου μέχρι τις 19 Αυγούστου, δεν είχαν κινηθεί οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Και όπως αποκαλύφθηκε, ο επιχειρηματίας διατηρούσε και δεύτερο λουνα παρκ στην περιοχή της Χαλκιδικής. Σφραγίστηκε και αυτό καθώς λειτουργούσε χωρίς άδεια. Σύμφωνα με πληροφορίες τα δυο λουνα παρκ είχαν κοινή άδεια λειτουργίας τα τελευταία 12 χρόνια.

 

«Δεν ξέραμε ότι το λούνα παρκ δεν είχε άδεια»

«Δεν γνωρίζαμε ότι λειτουργούσε χωρίς άδεια ή ότι δεν πληρούσε τους κανονισμούς. Ο ιδιοκτήτης ήταν ένας απλός άνθρωπος, που μάλιστα άνοιξε και άλλο ένα λούνα παρκ λίγο πιο πέρα.

Ερχόμαστε εδώ τα καλοκαίρια για είκοσι χρόνια και είναι κρίμα… Γίναμε γνωστοί για λάθος λόγους. Τα εγγόνια μου έχουν παίξει στο τραμπολίνο, αλλά και στις καρέκλες, το έμαθα μετά το τραγικό συμβάν, οπότε καταλαβαίνετε πώς νιώθω», δήλωσε ο κ. Γιάννης.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το λούνα παρκ
Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για το λούνα παρκ στη Χαλκιδική, όπου ο 19χρονος βρήκε τραγικό θάνατο. Οι παραλείψεις και οι παρατυπίες φαίνεται να ξεκινούν από τις 15 Μαΐου, όταν η μοιραία επιχείρηση άρχισε να λειτουργεί χωρίς άδεια.

Παρόλο που το λούνα παρκ ήταν ανοιχτό για τρεις ολόκληρους μήνες χωρίς την απαραίτητη άδεια, δηλαδή από τις 15 Μαΐου έως τις 19 Αυγούστου, οι αρμόδιες αρχές δεν προχώρησαν στις απαραίτητες ενέργειες.

Αποκαλύφθηκε επίσης ότι ο επιχειρηματίας διατηρούσε και δεύτερο λούνα παρκ στη Χαλκιδική, το οποίο επίσης σφραγίστηκε καθώς λειτουργούσε χωρίς άδεια.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ, Dnews

λούνα παρκΧαλκιδική