Χάρης Δούκας: Συλληπητήρια για την απώλεια εργαζόμενου στο ΧΥΤΑ Φυλής

Τα συλληπητήριά του για την απώλεια του υπαλλήλου καθαριότητας εν ώρα εργασίας στο ΧΥΤΑ Φυλής, εξέφρασε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

«Είναι μία πολύ δύσκολη μέρα για τον δήμο της Αθήνας, μετά την απώλεια της ζωής υπαλλήλου καθαριότητας, εν ώρα εργασίας, στη Φυλή. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του εκλιπόντος. Στεκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις δίπλα στους εργαζομένους στην καθαριότητα που δίνουν καθημερινά σκληρό αγώνα για να κρατήσουν την πόλη μας καθαρή» αναφέρει στη δήλωσή του ο Χάρης Δούκας.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος υπάλληλος έχασε τη ζωή του το πρωί της Κυριακής στον ΧΥΤΑ Φυλής, όταν παρασύρθηκε από βαρύ όχημα.

Ο 58χρονος οδηγός είχε τελειώσει την εργασία του αφήνοντας τα σκουπίδια στον ΧΥΤΑ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες παρασύρθηκε από το βαρύ όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Θριάσειο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Η Αστυνομία ερευνά τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος. Μεταξύ άλλων, εξετάζεται αν λύθηκε το χειρόφρενο με αποτέλεσμα ο οδηγός του απορριμματοφόρου να παρασυρθεί από το όχημα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθήναδήμος ΑθηναίωνΧάρης ΔούκαςΧΥΤΑ Φυλής