Με τρεις μαχαιριές στον λαιμό αποτελείωσε την σύζυγό του ο 81χρονος στην Αλεξανδρούπολη - Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε στη σορό της 73χρονης γυναίκας, η οποία δολοφονήθηκε άγρια το πρωί της Παρασκευής, μέσα στο διαμέρισμα της στην Αλεξανδρούπολη, από τον 81χρονο σύζυγό της.

Από την νεκροψία – νεκροτομή που ολοκληρώθηκε το Σάββατο, προέκυψε ότι η γυναίκα δέχθηκε, τελικά, συνολικά 13 μαχαιριές στο σώμα και στον λαιμό της, παρόλο που από την μακροσκοπική εξέταση που έγινε στο σημείο, είχαν εντοπιστεί, αρχικά, δώδεκα τραύματα.

Σύμφωνα με τον έμπειρο ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό της άτυχης γυναίκας, Νικόλαο Κιφνίδη, το θύμα έφερε συνολικά 13 τραύματα από μαχαίρι οικιακής χρήσης, δέκα εκ των οποίων στο αριστερό ημιθωράκιο, από τα οποία προκλήθηκε τρωση αριστερού πνεύμονα και τρώση υποκλείδιου αρτηρίας.

Τα συγκεκριμένα χτυπήματα από το μαχαίρι είναι τα πρώτα που κατάφερε ο δράστης στη σύζυγό του, με τα τελευταία τρία τραύματα να τα προκαλεί στο θύμα όταν κάρφωσε το μαχαίρι τρεις φορές στην αριστερή πλευρά του λαιμού της με αποτέλεσμα να της κόψει την αρτηρία – καρωτίδα.

ΑλεξανδρούπληδολοφονίαΕΛΛΑΔΑ