Νέα ανακοίνωση Λύτρα: Δεν έστειλα SMS στη σύζυγό μου για να μου παραδώσει τα προσωπικά μου αντικείμενα

Για τεράστια ανθρωποφαγία όχι μόνο προς τον ίδιο αλλά και προς τη σύζυγό του Σοφία Πολυζωγοπούλου κάνει λόγο με νέα ανακοίνωσή του μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού ο Απόστολος Λύτρας.

Ο δικηγόρος υποστηρίζει, επίσης, ότι ουδέποτε η σύζυγός του αρνήθηκε να του παραδώσει τα προσωπικά του αντικείμενα ή οτιδήποτε του ανήκει γιατί, όπως χαρακτηριστικά λέει, ποτέ δεν της ζητήθηκε έστω και τηλεφωνικά.

Ακόμη αναφέρει ότι η σύζυγός του δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οφειλές του που δημιουργήθηκαν πολύ πριν την γνωρίσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λύτρα:

«Όλες αυτες τις ημέρες μετά την πράξη που τέλεσα και έχω ήδη ομολογήσει και ζητήσει συγγνωμη τόσο από την σύζυγο μου όσο και από τα παιδιά μου, υπαρχει μια τεράστια ανθρωποφαγία όχι μόνο προς εμένα αλλά προς την σύζυγο μου που είναι θύμα αυτής της υπόθεσης και κάτ επέκταση στα 3 μου παιδιά. Έχουν ακουστεί τεράστια ψέματα και ανακρίβειες . Θέλω να διευκρινήσω ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η σύζυγος μου για οφειλές μου που δημιουργήθηκαν πολύ πριν την γνωρίσω. Ουδέποτε η σύζυγος μου αρνήθηκε να μου παραδώσει τα προσωπικά μου αντικείμενα ή ότιδηποτε μου ανήκει γιατί ποτέ δεν την ζητήθηκε έστω τηλεφωνικά – άλλωστε όλα τα οικονομικής φύσεως ζητήματα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ μας ήδη κατά το διάστημα που η σχέση μας περνούσε κρίση. Τέλος θέλω να ζητήσω και πάλι συγγνωμη για την πράξη που τέλεσα σε μια γυναίκα που στάθηκε αξία σύζυγος σε μένα, αξία μάνα για το κοριτσάκι μας, δεύτερη μάνα για τα παιδιά μου, τα οποία ούτε πριν την πράξη μου ούτε τώρα ξεχωρίζει, από το δικό μας παιδί και εργάστηκε σκληρά όλα τα χρόνια της κοινής μας ζωής».

ΕΛΛΑΔΑενδοοικογενειακή βίαΛύτρας