Συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλαδικές για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ - Τι μαθήματα δίνουν

Συνέχεια Πανελλαδικών Εξετάσεων σήμερα για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ παρά τον καύσωνα. Τα εξεταζόμενα μαθήματα της 13ης Ιουνίου είναι Ηλεκτρικές Μηχανές, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, Ναυσιπλοϊα ΙΙ και Ναυτικές Μηχανές.

Ολοκληρώθηκαν χθες οι Πανελλαδικές για τους υποψηφίους των ΓΕΛ στα μαθήματα Προσανατολισμού, συνεχίζονται σήμερα για τους περίπου 22.000 εγγεγραμμένους μαθητές των ΕΠΑΛ με τα εξής μαθήματα ειδικότητας: Ηλεκτρικές Μηχανές, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, Ναυσιπλοϊα ΙΙ και Ναυτικές Μηχανές.

Η διάρκεια της εξέτασης κάθε μαθήματος είναι 3 ώρες.

Υπενθυμίζεται, ότι αύριο, Παρασκευή 14 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ πρόκειται να εξεταστούν στα μαθήματα: Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚΙΙ), Ψηφιακά Συστήματα.

Οι εξετάσεις των υποψηφίων των ΕΠΑΛ θα ολοκληρωθούν την επόμενη Δευτέρα, στις 17 Ιουνίου με τα μαθήματα: Στοιχεία Ψύξης-Κλιματισμού, Κινητήρες Αεροσκαφών, Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων

Μετά τη λήξη των Πανελλαδικών, θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων μεταξύ 18 και 28 Ιουνίου 2024 καθώς και η διεξαγωγή των Υγειονομικών Εξετάσεων και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού μεταξύ 17 και 28 Ιουνίου 2024.

ΕΛΛΑΔΑΕΠΑΛΠανελλήνιες