Αγνοούμενος ψαροντουφεκάς στο Αίγιο διασκέδαζε σε beach bar, ενώ το Λιμενικό τον έψαχνε - Κινδυνεύει με πρόστιμο

Ένας 27χρονος ψαροντουφεκάς αγνοούνταν από χθες το βράδυ το Αίγιο, όμως η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης πήρε μια ιδιαίτερη τροπή.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.news, καθώς χτένιζαν την περιοχή λιμενικά σκάφη, βατραχάνθρωποι και ελικόπτερο για τον εντοπισμό του 27χρονου, εκείνος τελικά βρέθηκε να διασκεδάζει σε τοπικό beach bar.

Υπενθυμίζεται ότι ο συναγερμός δόθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, όταν φίλος του 27χρονου, με τον οποίο είχαν πάει μαζί για ψαροντούφεκο στην περιοχή Λαμπίρι Αχαΐας, ειδοποίησε τις Αρχές, καθώς δεν τον έβρισκε.

Ωστόσο, ο νεαρός ψαροντουφεκάς εντοπίστηκε χθες το απόγευμα στο κτήμα Αζούρ της περιοχής, να παρακολουθεί αμέριμνος τις έρευνες των Αρχών και να ρωτάει τους διασώστες με απορία αν έψαχναν αυτόν, ενώ ο ίδιος δεν είχε δώσει σημεία ζωής για τουλάχιστον 24 ώρες.

Προληπτικά, πάντως, ο 27χρονος μεταφέρθηκε για εξετάσεις στο νοσοκομείο Αιγίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κινδυνεύει και με πρόστιμο έως 10.000 ευρώ για άσκοπη κινητοποίηση των Αρχών.

Η ενημέρωση του Λιμενικού για τον 27χρονο ψαροντουφεκά στο Αίγιο:

«Αναφορικά με τις έρευνες προς εντοπισμό του 27χρονου αγνοούμενου υποβρύχιου αλιέα στο Αίγιο, γνωρίζεται ότι εντοπίστηκε σώος τις βραδινές ώρες χθες, κοντά στην παραλία Λαμπιρίου του Δήμου Αιγιαλείας από στελέχη της Λιμενικής Αρχής του Αιγίου, κατόπιν επικοινωνίας του ίδιου με συγγενικό του πρόσωπο. Προανάκριση διενεργείται από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Αιγίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας».

αίγιοΕΛΛΑΔΑΛιμενικό