Στη φυλακή 47χρονος που επιτέθηκε στους γονείς του και τους κλείδωσε έξω από το σπίτι στη Θεσσαλονίκη

Στη φυλακή οδηγείται ένας 47χρονος άντρας που, το μεσημέρι της Τετάρτης, επιτέθηκε στους γονείς του και τους κλείδωσε έξω από το σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή βία εις βάρος της 56χρονης μητέρας και του 73χρονου πατέρα του και το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης του επέβαλε ποινή φυλάκισης 18 μηνών. Οι δικαστές αποφάσισαν να εκτίσει τους έξι μήνες και η υπόλοιπη ποινή του να ανασταλεί επί τριετία και έτσι οδηγείται στη φυλακή.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 47χρονος, ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, μετέβη στο σπίτι της οικογένειάς του και αφού διακπληκτιστηκε λεκτικά με την μητέρα του, στην συνέχεια της επιτέθηκε. Αρχικά την έσπρωξε από την πλάτη με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα την χτύπησε με σφαλιάρες στο πρόσωπο. Ο πατέρας του κατηγορουμενου μπήκε στη μέση για να τον σταματήσει και δέχθηκε επίθεση και ο ίδιος.

Οι γονείς του 47χρονου βγήκαν από το σπίτι για να καλέσουν την αστυνομία και τότε εκείνος κλείδωσε την πόρτα και φώναζε ότι είναι δικό του το σπίτι, χωρίς να τους επιτρέπει την πρόσβαση.

«Δε μένω μαζί τους, πηγαίνω ανά δύο – τρεις εβδομάδες στο σπίτι. Δε σήκωσα, χέρι, είναι όλα ψέματα όσα λένε γιατί δεν παραδέχονται ότι το σπίτι είναι δικό μου», είπε στην απολογία του.

Ο κατηγορούμενος που δεν έπεισε τους δικαστές, πήρε τον δρόμο για τις φυλακές.

ΕΛΛΑΔΑΘεσσαλονίκη