Μαχαίρωσε 14 φορές σε όλο το σώμα τη σύντροφό του ο 35χρονος από το Ηράκλειο - Διασωληνώθηκε στο ΠΑΓΝΗ

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για το αιματηρό επεισόδιο οικογενειακής βίας που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (4/6) στο Ηράκλειο Κρήτης.

Δράστης ένας 35χρονος ο οποίος μαχαίρωσε την σύντροφό του για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Αν και δεν έχει βγει επίσημα το πόρισμα του ιατροδικαστή οι τελευταίες πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας cretalive.gr αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα δέχθηκε συνολικά 14 μαχαιριές σε όλο της το σώμα!

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης τής προκάλεσε τραύματα στον θώρακα, στην πλάτη και στα χέρια.

Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά σταθερή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενώ χθες βράδυ διασωληνώθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).

Ο 35χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει μετά την επίθεση

Ωστόσο και ο νεαρός φερόμενος δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο, καθώς κι εκείνος τραυματίστηκε στην κοιλία στην προσπάθειά του να αυτοκτονήσει -ή να δείξει ότι ήθελε να αυτοκτονήσει. Πληροφορίες από το περιβάλλον τους αλλά και από τους γείτονες που συγκλονίστηκαν από το ενδοοικογενειακό αυτό επεισόδιο, αναφέρουν ότι ποτέ το ζευγάρι δεν είχε φασαρίες και δεν είχε δώσει δικαιώματα.

Ο 35χρονος φέρεται να χτύπησε και τραυμάτισε με μαχαίρι τη σύντροφό του και στη συνέχεια με το ίδιο μαχαίρι αυτοτραυματίστηκε. Το επεισόδιο στην περιοχή του Κορώνη Μαγαρά, ξεκίνησε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μετά από καυγά μεταξύ του ζευγαριού.

Η γυναίκα φέρεται μετά τον τραυματισμό της να βγήκε από το σπίτι και να ζήτησε βοήθεια από γείτονες σε κατάσταση σοκ και σοβαρότατα τραυματισμένη.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη χθες (04.06.2023) το βράδυ στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της Ν. περί ενδοοικογενειακής βίας, σε βάρος 36χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, χθες (04.06.2023) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, ο 36χρονος με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι) επιτέθηκε και τραυμάτισε την 36χρονη, προκαλώντας της σωματικές βλάβες στον θώρακα, στην πλάτη και στα άνω άκρα, ενώ στην συνέχεια με την χρήση του ίδιου αιχμηρού αντικειμένου αυτοτραυματίστηκε.

Άμεσα μετέβησαν αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας οι οποίοι προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στην παθούσα, η οποία παρελήφθη και διεκομίσθη από σταθμό του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Νοσοκομείο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος».

ΕΛΛΑΔΑΚρήτημαχαίρωσε