Δυστύχημα στη Ρουμανία: Ήταν σαν μακελειό έβλεπες παντού αίματα, λέει επιβάτης του λεωφορείου

Συγκλονιστικές είναι οι πρώτες μαρτυρίες επιβαινόντων στο μοιραίο λεωφορείο στο οποίο έχασε τη ζωή του στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, ένας 53χρονος άνδρας από τη Λάρισα.

Οι περιγραφές όσων βρίσκονταν στο λεωφορείο είναι πραγματικά σοκαριστικές. «Με το που πήραμε τη στροφή ξαφνικά νιώθω ένα μπαμ κάτι να με πλακώνει, νιώθω ένα βάρος στην πλάτη μου, είχε σφηνωθεί το κεφάλι μου μπροστά στο κάθισμα. Ένιωθα το βάρος από πάνω. Άρχισα να φωνάζω δε μπορώ να αναπνεύσω», λέει μία νεαρή γυναίκα που είναι καλά στην υγεία της.

«Ήταν σαν μακελειό. Να βλέπεις παντού αίματα, να κλαίει ο κόσμος, να μην ξέρει ο κόσμος τι γίνεται», πρόσθεσε ένας άλλος επιβάτης.

Επιστρέφουν στην Ελλάδα αρκετοί από τους επιβάτες του τροχαίου

Εννέα επιβάτες που είναι καλά στην υγεία τους επέστρεψαν ήδη αεροπορικώς στην Ελλάδα με πτήση Βουκουρέστι-Αθήνα στις 10:45, ενώ ακόμη εννέα θα επιστρέψουν αργότερα εντός της ημέρας.

Συνολικά μέχρι το τέλος της σημερινής ημέρας αναμένεται να έχουν επαναπατρισθεί 18 άτομα.

Από τους υπόλοιπους, 16 άνθρωποι παραμένουν σε νοσοκομεία, ενώ οι υπόλοιποι 12 βρίσκονται σε ξενοδοχεία του Βουκουρεστίου, στην πλειοψηφία τους συγγενείς των τραυματιών. Πλην τριών περιπτώσεων, οι υπόλοιποι τραυματίες δεν φέρουν σοβαρά τραύματα.

Από τους νοσηλευόμενους, πλέον δεν βρίσκεται κανένας σε καταστολή.

ατύχημαλεωφορείοΡουμανία