Πατέρας Καρολάιν: «Θα αλλάξω το επώνυμό της - Θα φροντίσω να μην ξαναδεί τη Λυδία ο Αναγνωστόπουλος»

Ξεσπά για άλλη μια φορά ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, κατά του δολοφόνου της κόρης του, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, στην εφημερίδα Daily Mail. Το γεγονός ότι καταδικάστηκε για την πράξη του και θα εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού δεν μπορεί να φέρει πίσω την κόρη του, λέει ο ίδιος και αναφέρει πως «θα φροντίσω να μην δει ποτέ την κόρη του».

Οι γονείς της Καρολάιν ζουν πλέον μόνο για την εγγονή τους. Το μόνο παρήγορο γι΄αυτούς είναι η καταδίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της κόρης τους, Καρολάιν, όπως λέει ο πατέρας της στη Daily Mail. «Kαταδικάστηκε σε μακροχρόνια κάθειρξη, αν και αυτό δεν θα φέρει πίσω την όμορφη κόρη μου. Μια μικρή παρηγοριά είναι ότι θα εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού, τις πιο άθλιες, μπροστά στις οποίες οι φυλακές Μπέλμαρς στο Λονδίνο θυμίζουν το ξενοδοχείο Ritz. Θα είναι στις ίδιες φυλακές με άλλους δολοφόνους, αλλά και κάθε είδους διεστραμμένους.», ανέφερε ο πατέρας της Καρολάιν.

«Θα αλλάξω το επώνυμό της Λυδίας»

Σύντομα η Λυδία θα πάει στο νηπιαγωγείου του νησιού, εκεί που πήγαινε και η μητέρα της όταν ήταν μικρή. «Πριν γίνει αυτό, θα της δώσω το επώνυμο της Καρολάιν για να μην έχει πια καμία σχέση με τον δολοφόνο Αναγνωστόπουλο. Θα φροντίσω επίσης να μην ξαναδεί την κόρη του», είπε ο πατέρας της Καρολάιν.

Ο ίδιος εξέφρασε τους φόβους του για την ημέρα που θα χρειαστεί να πει την αλήθεια στη μικρή Λυδία για τη μητέρα της.

«Θα έρθει η μέρα που θα ρωτήσει για τη μητέρα της. Αυτή τη μέρα την φοβάμαι. Πρέπει να γνωρίζει την αλήθεια και δεν πρόκειται τα μισόλογα να βοηθήσουν. Κάποια μέρα θα ανακαλύψει τη γυμνή αλήθεια κι είναι καλύτερο να τη μάθει ολόκληρη από τους παππούδες της που την αγαπούν», είπε ο ίδιος.

Η Λυδία έχει τα μάτια της Καρολάιν
«Βλέποντας τη μικρή Λυδία να τρέχει στο σπίτι, γυρνάω πίσω το χρόνο κατά 20 χρόνια και βλέπω την Καρολάιν. Η ομοιότητά τους είναι απίστευτη: ένα όμορφο πρόσωπο με τα μεγαλύτερα μαύρα μάτια που έχω δει, που τα κληρονόμησε από τη μητέρα της, όπως κι η Καρολάιν από τη δική της», είπε ο Ντέιβιντ Κράουτς.

«Η Λυδία, κοιμάται στο δωμάτιο της Καρολάιν, στο κρεβάτι της μητέρας της, αλλά αρνείται να περάσει τις νύχτες μόνη της. Γι’ αυτό και η γιαγιά της, Σούζαν, κοιμάται μαζί της», είπε ο ίδιος. Για τη σύζυγό του, Σούζαν, είπε ότι υποφέρει από κατάθλιψη και δεν μιλά καθόλου για τον θάνατο της Καρολάιν.

Κάθε πρωί σηκώνεται νωρίς και πηγαίνει στον τάφο της κόρης της, Καρολάιν κι έπειτα επιστρέφει και ασχολείται με τη μικρή Λυδία. «Φοβάμαι ότι η Σούζαν που γνώριζα επί σχεδόν 30 χρόνια έχει χαθεί. Η Καρολάιν ήταν ό,τι σημαντικότερο στη ζωή της», λέει ο σύζυγός της.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος άφηνε χωρίς λεφτά την Καρολάιν

Όπως εξηγεί ο ίδιος στη βρετανική εφημερίδα, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, άφηνε την Καρολάιν χωρίς λεφτά για να την ελέγχει. «Φαίνεται ότι ο Μπάμπης δεν άφηνε την Καρολάιν να έχει χρήματα, ούτε για τροφή για τα κατοικίδια, ούτε καν χαρτζιλίκι. Τις σπάνιες φορές που συναντούσε φιλικά της πρόσωπα αναγκαζόταν να πάρει ταξί που οδηγούσε φίλος της για να μην αναγκαστεί να πληρώσει (…).

Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι μέχρι τη μέρα που δολοφονήθηκε της έστελνα 750 ευρώ το μήνα κι η Σούζαν άλλα 250 ευρώ για να έχει λίγη ανεξαρτησία. Δεν δούλευε και θεωρούσαν ότι θα ήταν καλό να μην αναγκάζεται να ζητάει λεφτά από τον άνδρα της. Της πήρε ακόμη και τα 70.000 ευρώ που της στείλαμε με τη Σούζαν για να αγοράσει κάποιο οικόπεδο για να χτίσει σπίτι. Είμαι αποφασισμένος να τα ανακτήσω αυτά τα χρήματα, γιατί ανήκουν δικαιωματικά στη Λυδία», τονίζει ο πατέρας της Καρολάιν.

«Ακόμη είμαι συντετριμμένος όσο εκείνη τη φρικτή μέρα πριν από έναν χρόνο που πέθανε. Ίσως ακόμη περισσότερο, καθώς στη διάρκεια της δίκης έμαθα τα βάσανα που περνούσε η Καρολάιν στο γάμο της και δεν αντέχω τη σκέψη να υποφέρει το κοριτσάκι μου», τονίζει.

Τα πράγματά της Καρολάιν, που παραδόθηκαν πριν από πολλούς μήνες στους γονείς της, παραμένουν ακόμη πακεταρισμένα. «Δεν μπορούμε να τα αντικρίσουμε. Kαι μόνο βλέποντας κάποια από τα μπιμπελό και τα μπιχλιμπίδια της ξαναζωντανεύουν οι αναμνήσεις απ’ όλες τις υπέροχες στιγμές που περάσαμε μαζί», καταλήγει ο πατέρας της.

ΑναγνωστόπουλοςΚαρολάινΛυδία