Η νέα εικόνα της Ιωάννας Παλιοσπύρου - «Σας ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε με τόση ζεστασιά και αποδοχή»

«Ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα», έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, λίγες ημέρες αφού αποφάσισε να δείξει το πρόσωπό της χωρίς την προστατευτική  μάσκα.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε πριν από μία εβδομάδα στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές», δείχνοντας για πρώτη φορά το πρόσωπό της χωρίς τη μάσκα της, μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε.

Μία εβδομάδα μετά, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε μία νέα ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, στην οποία αναφέρθηκε στη νέα της εικόνα και στο πώς αισθάνεται που μίλησε σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα.

«Παρ’ όλη την αγωνία που ένιωθα, ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα. Σας ευχαριστώ όλους πολύ που με αγκαλιάσατε με τόση ζεστασιά και αποδοχή», έγραψε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Στην ανάρτησή της η Ιωάννα ευχαριστεί όλους όσοι την αγκάλιασαν και τονίζει ότι ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς. Η ίδια όμως γεμίζει δύναμη από την παρουσία όσων της συμπαραστέκονται.

Συγκεκριμένα, γράφει στην ανάρτησή της τα εξής:

«Παρ’ όλη την αγωνία που ένιωθα, ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα. Σας ευχαριστώ όλους πολύ που με αγκαλιάσατε με τόση ζεστασιά και αποδοχή. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα, αλλά για εμένα ήταν ένα σημαντικό βήμα και με γεμίζει με τόση δύναμη που ξέρω πως είστε δίπλα μου και με στηρίζετε κάθε φορά. Αυτό είναι ευλογία!»

Στην ανάρτησή της αυτή η Ιωάννα εμφανίζεται χαμογελαστή με τη νέα της εικόνα, κοιτώντας τον φωτογραφικό φακό της Ολυμπίας Κρασαγάκη.

βιτριόλιεπίθεσηΙωάννα Παλιοσπύρουφωτογραφία