Oμίχλη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» - Πτήσεις προς Αθήνα προσγειώθηκαν σε Θεσσαλονίκη & Ηράκλειο

Προβλήματα παρατηρούνται στην πραγματοποίηση πτήσεων με προορισμό το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», το βράδυ της Παρασκευής, λόγω της πυκνής ομίχλης στην περιοχή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, δύο αεροπορικά δρομολόγια με προορισμό την Αθήνα άλλαξαν πορεία και πραγματοποίησαν προσγείωση στη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο.

Αρχικά προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Παρασκευής 5/11 αεροπλάνο της Aegean που εκτελούσε το δρομολόγιο Ζυρίχη – Αθήνα, ενώ πτήση από Μυτιλήνη προς Αθήνα κατευθύνθηκε στο Ηράκλειο.

Όπως μεταδίδει η δημόσια τηλεόραση, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» οι υπεύθυνοι προσπαθούν λόγω της ομίχλης, να απομακρύνουν με ασφάλεια τους οδηγούς που είχαν σκοπό να παραλάβουν οικείους τους.

Πυκνή ομίχλη κάλυψε και τα Χανιά

Πυκνή ομίχλη κάλυψε, επίσης, το βράδυ τις Παρασκευής πολλές περιοχές των Χανίων, προκαλώντας προβλήματα κυρίως στις αναχωρήσεις και αφίξεις αεροσκαφών στο αεροδρόμιο Δασκαλογιάννης.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το flashnews.gr, η πτήση ΟΑ 344 από Αθήνα για Χανιά που επρόκειτο να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στις 21:55, ακυρώθηκε και οι επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, μέχρι το απόγευμα όλες οι πτήσεις έγιναν κανονικά, ενώ τα προβλήματα εμφανίστηκαν μετά τις 21:00 το βράδυ.

«Ελευθέριος Βενιζέλος»αεροδρόμιοομίχληπτήσεις