Τέλος στην υπόθεση με τον Τάσο Ξιαρχό - Μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο

Στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο έχει μεταφερθεί ο χορογράφος, Τάσος Ξιαρχό, μετά από την ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και το θρίλερ που ακολούθησε για τον εντοπισμό του.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό πώς ο ίδιος έφτασε στο νοσοκομείο και σε τι ακριβώς κατάσταση βρίσκεται, αλλά οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι καλά στην υγεία του.

Υπενθυμίζεται ότι η είδηση πως οι Αρχές αναζητούσαν τον χορευτή με τον φόβο πως προσπαθούσε να βάλει τέλος στη ζωή του διέρρευσε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας και αφότου ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων στα social media για τα χλευαστικά του σχόλια σε story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με αποδέκτη μια νεαρή κοπέλα .

Ειδικότερα, όλα ξεκίνησαν όταν ο χορογράφος  ανέβασε ένα βίντεο σε story στο Ιnstagram. Σε βραδινή του έξοδο, έβγαλε το επίμαχο βίντεο, στο οποίο χλεύαζε κοπέλα που καθόταν στο διπλανό τραπέζι επειδή, όπως ανέφερε, είχε παραπάνω κιλά και φορούσε ριγέ μπλουζάκι.

Με αφορμή το συγκεκριμένο βίντεο, δημιουργήθηκε κύμα σφοδρότατων αντιδράσεων, με τον γνωστό χορογράφο να βρίσκεται στο στόχαστρο μετά το δημόσιο bullying σε μια γυναίκα που απλώς είχε βγει σε ένα εστιατόριο και προβλήθηκε εν αγνοία της στον λογαριασμό του χορογράφου στο Instagram, ο οποίος απαριθμεί χιλιάδες ακολούθους.

«Εμφανίστηκε» στο ΤikTok ενώ τον αναζητούσε η ΕΛ.ΑΣ

Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η αναζήτηση της ΕΛ.ΑΣ. για τον Τάσο Ξιαρχό, ο οποίος απειλούσε να αυτοκτονήσει μετά την τεράστια κατακραυγή για τα σχόλια σε βάρος της νεαρής κοπέλας, ο γνωστός χορογράφος ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok.

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά, αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς, τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι, μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη», ανέφερε.

«Όταν αποφασίσετε να στείλετε σε κάποιον την ευχή: Εύχομαι να πεθάνεις, τότε σκεφτείτε αν όντως αξίζει. Όταν εσείς πράξετε λάθος, να εύχεστε κάποιος να σας χαϊδέψει την πλάτη και όχι να σας ευχηθεί να πεθάνετε. Η συγγνώμη φίλοι μου δεν είναι μόνο λόγια. Και σήμερα ο τρόπος μου δεν είναι για να σας παραπλανήσω. Πολλοί θα πουν: Αυτός ψέματα το έκανε, για να τον λυπηθούν. Ε, τότε όσοι σκέφτηκαν έτσι, σκέφτονται κακοπροαίρετα», έγραψε στη συνέχεια.

 

 

 

απόπειρα αυτοκτονίαςεξαφάνισηΙπποκράτειοΤάσος Ξιαρχό