Νεκρός 30χρονος στο Άλσος Χολαργού

Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει την υπόθεση ανθρωποκτονίας που αποκαλύφθηκε το πρωί της Τρίτης (03/03) στο άλσος του Χολαργού.

Πεσμένος στο έδαφος, μέσα σε μια λίμνη αίματος, εντοπίστηκε λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή ένας 30χρονος άνδρας, από ομάδα μαθητών του 1ου Λυκείου Χολαργού. Στον θώρακα έφερε εμφανή τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Ο άνδρας βρέθηκε λίγο πριν από τις 09.30 το πρωί.

Άμεσα, σήμανε συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. Περιπολικά της αστυνομίας έσπευσαν επί της οδού 25ης Μαρτίου, ξεκινώντας τις έρευνες για την επίλυση της υπόθεσης, που έχει προκαλέσει σοκ σε κατοίκους της περιοχής. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αστυνομικοί αναζητούν έναν 65χρονο άνδρα, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο πάρκο, την ώρα που εντοπίστηκε ο 30χρονος, χωρίς να φαίνεται να έχει κάποια συγκεκριμένη δουλειά να κάνει. Περαστικοί είπαν πως έδειχνε σαν να μαζεύει χόρτα.

Αστυνομικοί εξετάζουν, μεταξύ άλλων, το ενδεχόμενο ο 30χρονος να έχασε τη ζωή του σε άλλο σημείο της Αττικής και να μεταφέρθηκε το πτώμα του στο άλσος του Χολαργού. Περισσότερα στοιχεία για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του 30χρονου αναμένεται να δώσει η διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής.

Άλσος Χολαργούνεκρός