Μετά τη Σταυρούπολη ο Εύοσμος - Νέα επεισόδιο σε ΕΠΑΛ (Video)

Φωτιές σε κάδους, καδρόνια και πετροπόλεμος την Πέμπτη, έξω από το ΕΠΑΛ Ευόσμου.

Νέο «πεδίο μάχης», μετά τα άγρια επεισόδια από νεαρούς νεοναζί στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, έχει στηθεί αυτή την ώρα έξω από το ΕΠΑΛ Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το GRTimes, κουκουλοφόροι έχουν στήσει οδοφράγματα έξω από το σχολείο, έχουν βάλει φωτιές σε κάδους απορριμμάτων, ενώ με το που είδαν τους δημοσιογράφους που έφτασαν στο σημείο, εκτόξευσαν πέτρες και άλλα αντικείμενα. Η κατάσταση είναι σαφώς έκρυθμη.

Δείτε Video από το σημείο, όπου μαίνονται τα νέα επεισόδια:

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, περίπου 100 μαθητές μπαινοέβγαιναν από το σχολικό συγκρότημα, ενώ άναψαν πυρσούς και έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων αποκλείοντας το δρόμο και δημιουργώντας φραγμό μπροστά από το σχολείο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, με τα στοιχεία να δείχνουν πως τις τελευταίες ημέρες εκδηλώνονται στη Θεσσαλονίκη δράσεις από θύλακες της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Επεισόδια θυμίζουμε σημειώθηκαν και το βράδυ της Τετάρτης, στην Σταυρούπολη,  με ομάδες νεοναζί, να επιτίθενται σε πολίτες που συγκεντρώνονταν για το μεγάλο αντιφασιστικό συλλαλητήριο, που έγινε στην περιοχή.

 

Διαβάστε ακόμα: Επιθέσεις εθνικιστών επιβεβαιώνει η ΕΛ.ΑΣ. στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης – Ευρήματα & συλλήψεις

 

 

ΕΠΑΛ Ευόσμουεπεισόδιανεοναζί