Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Ηλιούπολης-Για ολόκληρο κύκλωμα εκμετάλλευσης γυναικών κάνει λόγο η δικηγόρος της 19χρονης

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας με αφορμή την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίηση της 19χρονης κοπέλας από την Ηλιούπολη .

Μετά την χθεσινή συγκλονιστική της κατάθεση, στην οποία ανέφερε ότι ο πατέρας της την βίαζε από την ηλικία των 11 ετών και ότι ο απότακτος αστυνομικός την κακοποιούσε σεξουαλικά, τη χτυπούσε και την ανάγκαζε να εκδίδεται, νέες πληροφορίες κάνουν λογο για ολόκληρο κύκλωμα σωματεμπορίας και άλλων νεαρών κοριτσιών.

Συγκεκριμένα, για το κύκλωμα που εξέδιδε κοπέλες έναντι αμοιβής, μίλησε σήμερα η δικηγόρος της 19χρονης, η οποία υποστήριξε πως από τότε που έγινε γνωστή η υπόθεσης της 19χρονης τουλάχιστον άλλα 3 κορίτσια επικοινώνησαν μαζί της και είχαν να της δώσουν περισσότερα στοιχεία για το κύκλωμα.

«Έχουν έρθει σε μένα τρεις ακόμα κοπέλες και μου έχουν μιλήσει για αυτόν τον άνθρωπο (τον αστυνομικό), μία εξ αυτών με περισσότερες λεπτομέρειες» ανέφερε συγκεκριμένα μιλώντας στον ΑΝΤ1 για την υπόθεση στην Ηλιούπολη, η Αντωνία Λεγάκη, δικηγόρος της 19χρονης κοπέλας.

Η κ. Λεγάκη ανέφερε επίσης ότι ο αστυνομικός είχε σπάσει το κινητό της 19χρονης, για να μην μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν, ενώ αναφέρθηκε και σε περισσότερα μέλη του κυκλώματος, τα ονόματα των οποίων έχει δώσει στις Αρχές το θύμα, αλλά και σε περισσότερα θύματα του ίδιου κυκλώματος.

Αναφορικά με τα μέλη του κυκλώματος που καταγγέλλει η κοπέλα, η δικηγόρος είπε ότι, εκτός από τον αστυνομικό και τον πατέρα της, η 19χρονη έχει «έχει κατονομάσει στην ΕΛΑΣ τουλάχιστον τρεις ανθρώπους», ωστόσο διευκρίνισε ότι, «για τον πατέρα δεν ξέρουμε σίγουρα ακόμα ότι συμμετείχε στο κύκλωμα».

«Διακινείται η πληροφορία ότι υπάρχουν δέκα κλεισμένες κοπέλες», είπε η δικηγόρος, αποκαλύπτοντας ότι, έχει την πληροφορία ότι, όταν απελευθερώθηκε η 19χρονη, «απελευθερώθηκε κι άλλη κοπέλα, η οποία δε θέλει ακόμα να μιλήσει».

Κάλεσε την Εισαγγελία να φροντίσει για την ασφάλεια των θυμάτων και εξήγησε ότι, «η πληροφορία είναι ότι η δεύτερη κοπέλα απελευθερώθηκε επειδή συνελήφθη ο αστυνομικός, αλλά δε θέλει να μιλήσει επειδή φοβάται».

Η 19χρονη που είχε πέσει θύμα του συγκεκριμένου κυκλώματος ζήτησε μάλιστα να δοθούν στη δημοσιότητα τόσο τα στοιχεία του απότακτου αστυνομικού όσο και του πατέρα της. Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν συλληφθεί οι δυο άντρες, μαζί με άλλον έναν 32χρονο ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων

 

19χρονηΗλιούπολησεξουαλική κακοποίησησωματεμπορία