Η πρώτη φωτογραφία του συζυγοκτόνου στα Γλυκά Νερά μέσα από τη φυλακή-«Είναι σαν να βρίσκεται σπίτι του»

Στις φυλακές του Κορυδαλλού βρίσκεται προφυλακισμένος από την Τρίτη ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Στην πρώτη του φωτογραφία μέσα από τις φυλακές, την οποία έφερε στο φως της δημοσιότητας το STAR,  φαίνεται ο ίδιος πίσω από τα συρματοπλέγματα, σε έναν από τους πρώτους προαυλισμούς του.

Ο συζυγοκτόνος στέκεται όρθιος κάτω από το υπόστεγο, δίπλα σε ένα τραπέζι, φορώντας μπλε σορτσάκι και γκρι μπλούζα.  Έχει τα χέρια του στη μέση και συζητάει με έναν άλλον κρατούμενο ο οποίος κάθεται απέναντί του σε ένα παγκάκι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζτου STAR, τις τελευταίες ώρες έχει αρχίσει να μιλάει περισσότερο με τον συγκρατούμενό του, πρώην σωφρονιστικό, που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών.

«Είναι σαν να βρίσκεται σπίτι του», ήταν η φράση που μεταφέρθηκε στο Star από τις Φυλακές Κορυδαλλού για τον 32ρονο πιλότο.

Σύμφωνα με το STAR, ο συζυγοκτόνος δείχνει αρκετά άνετος και έχει εγκλιματιστεί.Την Πέμπτη πέρασε από ψυχιατρική εξέταση, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες εξετάσεις από γιατρούς.

Η πρώτη εικόνα του καθ’ομολογίαν δολοφόνου μέσα από τη φυλακή:

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, δέχτηκε σήμερα το πρώτο επισκεπτήριο στις φυλακές Κορυδαλλού όπου βρίσκεται προφυλακισμένος μετά την ομολογία για το ειδεχθές φόνου στα Γλυκά Νερά.Τον 32χρονο επισκέφθηκε ο δικηγόρος του, με τον οποίο συζήτησαν για την επιμέλεια του μωρού.

 

Γλυκά Νεράδολοφονίασυζυγοκτόνοςφυλακή