Εμπλέκεται τρίτο πρόσωπο στη δολοφονία της Καρολάιν;-Tι ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ

Σε σχέση με τα στοιχεία και την πορεία των ερευνών, αλλά για τις επαφές που είχαν οι αστυνομικοί με τον 32χρονο σύζυγο της Καρολάιν και δολοφόνο της, από την στιγμή που έγινε το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση νωρίς το πρωί της 11ης Μαΐου μέχρι την ομολογία του, μίλησε σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Άννα Ευθυμίου.

Η αστυνομική έρευνα έχει ολοκληρωθεί και από αυτήν δεν προέκυψε εμπλοκή τρίτου προσώπου στην τέλεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, ισχυρίστηκε η κα Ευθυμίου.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι δεν υπήρξαν στοιχεία ότι κάποιος βοήθησε τον 32χρονο στην τέλεση του ειδεχθούς εγκληματος.

Η ίδια συμπλήρωσε, ωστόσο, ότι η έρευνα έχει περάσει τώρα στην ευθύνη των ανακριτικών αρχών και συνεχίζεται, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να προκύψουν νέα ευρήματα μελλοντικά.

Η κα Ευθυμίου αναφέρθηκε παράλληλα στις πρώτες κινήσεις των αστυνομικών που βρέθηκαν στο μοιραίο σπίτι και αντίκρισαν την σκηνή του εγκλήματος και το μωρό δίπλα στην νεκρή μητέρα, τα δεδομένα που προέκυψαν από την έρευνα τις πρώτες ώρες, αλλά και την κλιμάκωση των ερευνών και της εξέτασης στοιχείων, που είχαν ως κατάληξη, την ομολογία του 32χρονου πιλότου.

Όπως σημείωσε η ίδια, ο σύζυγος της άτυχης 20χρονης Καρολάιν περιέγραψε στους αστυνομικούς την εκδοχή του για το πώς συνέβη το κακό στο σπίτι των Γλυκών Νερών, πριν εκείνοι του παραθέσουν τα δεδομένα από τις έρευνες που αποδείκνυαν ότι δεν ισχύουν όσα μέχρι πρότινος υποστήριζε στις καταθέσεις του.

Απολογείται την Τρίτη ο 32χρονος

Επισημαίνεται ότι το μεσημέρι της Παρασκευής ο 32χρονος μεταφέρθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Ήταν δεμένος πισθάγκωνα με χειροπέδες και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ στη συνέχεια πέρασε το κατώφλι του 12ου τακτικού ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε αναβολή για την Τρίτη, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Γλυκά ΝεράδολοφονίαΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥΕΛ.ΑΣτρίτο πρόσωπο