Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Προθεσμία έως την Τρίτη πήρε ο 32χρονος πιλότος

Προθεσμία για την Τρίτη στις δέκα το πρωί ζήτησε και πήρε ο κατηγορούμενος πιλότος. Κατά την προσαγωγή του παρά τις ερωτήσεις που δέχθηκε από τους δημοσιογράφους δεν είπε ούτε μια λέξη.

Ούτε καν αν νιώθει την ανάγκη να ζητήσει μια συγνώμη από την οικογένειά της Καρολάιν η το παιδί του για τη εγκληματική του ενέργεια που και ο ίδιος έχει ομολογήσει.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε πίσω στη ΓΑΔΑ όπου και θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι την ημέρα της απολογίας του.Την Τρίτη το πρωί μετά την απολογία του ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την ποινική του μεταχείριση

Στα δικαστήρια είχε οδηγηθεί δεμένος πισθάγκωνα με χειροπεδες φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο με ισχυρη αστυνομική συνοδεία και χωρίς να πει μια λέξη, ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του Καρολάιν.

Αμέσως μετά ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει ολιγοήμερη προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπιση του.

Στα δικαστήρια βρέθηκε ο συνήγορος του πιλότου Βασίλης Σπύρου, ο οποίος δηλώνει ότι ο εντολέας του «είναι συγκλονισμένος από το γεγονός του θανάτου της Καρολάιν». Ο συνήγορος εκτιμά πως ο κατηγορούμενος «ξαλάφρωσε» με την ομολογία του εγκλήματος.

 

Έγκλημα στα Γλυκά ΝεράΕυελπίδωνιλότος