Πλάνα που συγκλονίζουν: O 32χρονος πιλότος αγκάλιαζε τη μητέρα της Καρολάιν λίγο πριν ομολογήσει τη δολοφονία της (Video)

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η ομολογία του 32χρονου πιλότου, ο οποίος μετά από σχεδόν οκτώ ώρες ανάκρισης, λύγισε και ομολόγησε ότι σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν, μπροστά στο 11 μηνών μωρό τους μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Συγκεκριμένα, ο πιλότος παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την άτυχη κοπέλα πάνω στα νεύρα του, μετά από ένα διαπληκτισμό τους, προσθέτοντας ότι δεν είχε συνεργό.

Ο 32χρονος πιλότος ανέφερε ακόμη ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε συνεχείς προστριβές με την Καρολάιν, ενώ ισχυρίστηκε ότι αυτό που τον ένοιαζε πάνω από όλα ήταν το μωρό τους.

Ο ίδιος βρισκόταν σήμερα στην Αλόννησο για το μνημόσυνο της άτυχης κοπέλας, όταν ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ τον παρέλαβε άρον άρον για να μεταβεί εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ και να δώσει εξηγήσεις για κάποια «θολά» σημεία που είχαν προκύψει κατά την εξέταση της υπόθεσης.

Αίσθηση προκαλούν πλάνα από το μνημόσυνο, τα οποία μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, στα οποία ο 32χρονος φαίνεται να αγκαλιάζει τη μητέρα της Καρολάιν, η οποία είχε ξεσπάσει σε κλάματα, τη στιγμή που ο ίδιος, λίγο αργότερα, θα αποχωρούσε από την Αλόννησο για να βρεθεί στην Αθήνα και το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

 

Στα πλάνα ο 32χρονος άνδρας παρουσιάζεται να παρηγορεί τη μητέρα της Καρολάιν, ενώ στις εικόνες φαίνεται ότι κρατούσε αγκαλιά την πεθερά και πενθούσαν μαζί για το χαμό της άτυχης Καρολάιν.

Γλυκά ΝεράδολοφονίαΚαρολάινμητέραμνημόσυνοσύζυγος