Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: 25χρονη καταγγέλλει ότι 40χρονος την βίασε και την κούρεψε μπροστά σε κόσμο

Πραγματικό εφιάλτη καταγγέλλει μια 25χρονη στη Νέα Σμύρνη ότι έζησε στα χέρια ενός 40χρονου, την οποία ο δράστης φέρεται να βίασε μπροστά σε άλλα τέσσερα άτομα, να της ξύρισε το κεφάλι και να της έκλεψε τόσο το κινητό τηλέφωνο όσο και τα προσωπικά της έγγραφα.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η ίδια, όλα ξεκίνησαν όταν ο αλλοδαπός την κάλεσε στο σπίτι του τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης. Λίγα μόνο λεπτά αργότερα, ο άνδρας φέρεται ότι την ακινητοποίησε πλήρως, της έδεσε τα χέρια με πλαστικές χειροπέδες και παρουσία των τεσσάρων ατόμων να την βίασε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΣΚΑΪ, οι πράξεις αυτές καταγράφηκαν από κάμερα κλειστού κυκλώματος που έχει εγκατεστημένες στο σπίτι. Εν συνεχεία την ανάγκασε να κάνει μπάνιο, αφού την απείλησε με μπαστούνι του μπέιζμπολ και πιστόλι και της ξύρισε μέρος του τριχωτού της κεφαλής.

Παράλληλα, ο κακοποιός, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για διακίνηση ναρκωτικών, της έκλεψε το κινητό της τηλέφωνο και τα προσωπικά της έγγραφα και την έδιωξε από το σπίτι του. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 4 τα ξημερώματα, η γυναίκα μετέβη σε άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση στο τμήμα ασφαλείας της Νέας Σμύρνης και αμέσως καταστρώθηκε σχέδιο επέμβαση στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη.

Οι άνδρες της ασφάλειας της Νέας Σμύρνης, με την συνδρομή της ΟΠΚΕ και της δίωξης ναρκωτικών, εισέβαλαν στο σπίτι στις 12 το μεσημέρι και εντόπισαν τον δράστη, μια γυναίκα που ήταν παρούσα, σύμφωνα με το θύμα, στο βιασμό της και ένα άλλο άτομο.

Επισημαίνεται ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από τα στελέχη της ασφάλειας της Νέας Σμύρνης, δεδομένου ότι υπήρχαν πληροφορίες πως διακινούσε ναρκωτικές ουσίες, ενώ στο παρελθόν είχε απελαθεί από τη χώρα και του είχε απαγορευτεί η είσοδος για 10 έτη.

 

αλλοδαπόςβιασμόςκλοπήΝέα Σμύρνη