Αίσιο τέλος στο θρίλερ στον Υμηττό: Eντοπίστηκε ο ανήλικος που αγνοούταν στα χιόνια

Εντοπίστηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ και ο τρίτος ανήλικος που είχε χαθεί στην περιοχή του Υμηττού. Συγκεκριμένα, ο 14χρονος είχε ανέβει στο βουνό από την Ηλιούπολη, μαζί με άλλους δύο φίλους του, και όταν ξέσπασε η κακοκαιρία χάθηκε. Οι δύο άλλοι ανήλικοι ενημέρωσαν τις αρχές και εντοπίστηκαν νωρίτερα σήμερα.

Το 14χρονο παιδί βρέθηκε τελικά στο καταφύγιο του κυνηγετικού συλλόγου, στην περιοχή Σέσι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι ελαφρά τραυματισμένο και ταλαιπωρημένο, αλλά δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Θα μεταφερθεί, ωστόσο, για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να γίνει ο απαιτούμενος έλεγχος.

Υπενθυμίζεται ότι το  συγκεκριμένο παιδί είχε ξεκινήσει με τα άλλα δύο από την Ηλιούπολη για να πάνε βόλτα στο βουνό. Κάποια στιγμή χάθηκαν γεγονός που σήμανε συναγερμό σε αστυνομία και Πυροσβεστική. Μάλιστα τα άλλα δύο παιδιά κάλεσαν το 112 με αποτέλεσμα να δοθεί το στίγμα τους ανάμεσα σε Υμηττό και Παιανία και να σπεύσουν δυνάμεις στο σημείο.

 

ΑνήλικοςεντοπισμόςΚακοκαιρίαΥμηττός