Χρ. Διαβάτη για Ζέτα Δούκα: «Δεν την ξέρω την κυρία-Η το λες εκείνη την ώρα ή τον πλακώνεις στο ξύλο»

Η γνωστή ηθοποιός Χρυσούλα Διαβάτη τοποθετείται σε σχέση με τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη για κακοποιητική συμπεριφορά, επισημαίνοντας ότι εκτιμά πως η όλη υπόθεση υπερπροβάλλεται με ευθύνη των δημοσιογράφων.

«Όταν συμβαίνει κάτι το λες εκείνη την ώρα ή τον πλακώνεις στο ξύλο. Εγώ έτσι έχω μάθει στη ζωή μου» σχολίασε σε πρώτη φάση η Χρυσούλα Διαβάτη σε συνέντευξή της στην ιστοσελίδα Fthis.gr, αναφερόμενη σε όσα κατήγγειλε η Ζέτα Δούκα.

«Δεν είναι αυτό που λένε και το αυτό χτενίζεται;»

Η ηθοποιός σημείωσε πως έχει συνεργαστεί μόνο μια φορά με τον ηθοποιό. Ωστόσο, στις πέντε δεκαετίες της καριέρας της λέει πως δεν ήρθε αντιμέτωπη περιστατικά βίας. «Μία φορά που κάποιος συνάδερφος δε μου φέρθηκε καλά στη σκηνή, τον βούτηξα όταν βγήκαμε έξω… Και τώρα ασχολούμαστε με τα διάφορα, να μην πω τι… Δεν είναι αυτό που λένε και το αυτό χτενίζεται;» σημειώνει η Χρυσούλα Διαβάτη, η οποία στρέφεται κατά των δημοσιογράφων.

«Εγώ τους δημοσιογράφους δεν τους γουστάρω, βρήκαν τώρα “κρέας” και κόβουν σάρκες. Αυτές είναι προσωπικές διαφορές. Δεν μπορώ να ξέρω τι έκανε στον συνάδερφο η κυρία» σχολίασε η Χρυσούλα Διαβάτη.

Χρ. Διαβάτη: Δεν την ξέρω την κυρία

Η Χρυσούλα Διαβάτη συνέχισε προσθέτοντας ότι δεν γνωρίζει τη Ζέτα Δούκα. «Δεν την ξέρω την κυρία. Δεν την ξέρω, πειράζει; Μπράβο της και λυπάμα […] Αυτά τα λύνεις εκείνη τη στιγμή τα θέματα. Δεν μπορεί να σε κλωτσήσει ο άλλος έτσι και εσύ να το φας… Αυτό πάλι γιατί; Τον φοβόταν; Ήταν μικροσκοπική και ήταν ψηλός αυτός; Δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρισκόταν ο καθένας εκείνη τη στιγμή, ούτε εσείς ξέρετε και δεν μπορείτε να υποστηρίζετε καμία άποψη», προσέθεσε.

Παρά το γεγονός ότι η ηθοποιός δεν πήρε θέση σε σχέση με τα γεγονότα, αν και υποστήριξε πως θα έπρεπε να λυθούν σε προσωπικό επίπεδο, για τον Γιώργο Κιμούλη ανέφερε τα εξής: «Ο Γιώργος Κιμούλης είναι καλός ηθοποιός. Σαν άνθρωπο δεν τον ζω, τον ξέρω όμως χρόνια γιατί τον είχε μαθητή ο Νικήτας (σ.σ. Τσακίρογλου). Τον ξέρω από μικρό, τώρα που μεγάλωσε δεν έχω επαφή. Είναι σοβαρός άνθρωπος».

Γιώργος ΚιμούληςΖέτα ΔούκακαταγγελίεςΧρυσούλα Διαβάτη