Συνάντηση κυριών στο Προεδρικό Μέγαρο: Η ΠτΔ, για το τετ α τετ με την Σοφία Μπεκατώρου (Εικόνες)

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος στέκεται στο πλευρό της Σοφίας Μπεκατώρου, μετά τις αποκαλύψεις, που με γενναιότητα έκανε για σεξουαλική κακοποίηση.

Σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στις δύο το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Ιανουαρίου 2021, δέχθηκε την χρυσή Ολυμπιονίκη μας, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου την είχε προσκαλέσει ακριβώς για να της εκφράσει την αμέριστη υποστήριξη της.

Συνάντησα σήμερα μια σπουδαία αθλήτρια, μια γυναίκα με σπάνιο ήθος και ψυχική δύναμη, την ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου….

Δημοσιεύτηκε από Katerina Sakellaropoulou στις Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Η συνάντηση έγινε μετά την αποκάλυψη της πρωταθλήτριας Ιστιοπλοΐας για την σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε από παράγοντα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας πριν από 23 χρόνια, όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο.

Τη στήριξή τους στην Ολυμπιονίκη έχει εκφράσει σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος τις τελευταίες ημέρες, ενώ την Τετάρτη η Μπεκατώρου θα βρεθεί ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει όσα έχει δημοσίως καταγγείλει.

 

 

ιστιοπλοΐαΚατερίνα Σακελλαροπούλουπαράγοντας αθλητισμούΠροεδρικό ΜέγαροΠρόεδρος της Δημοκρατίαςσεξουαλική κακοποίησηΣοφία Μπεκατώρουσυνάντηση κυριώνΧρυσή Ολυμπιονίκης