Γνωριμία εφιάλτης μέσα από το facebook - Γερμανίδα στα δίκτυα αδίστακτου Έλληνα

Πριν από τρεις μήνες, γνώρισε τον 37χρονο μέσω Facebook. Αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα για να τον δει από κοντά. Αφού έμεινε για τρεις εβδομάδες,η ερωτευμένη γερμανίδα γύρισε στην πατρίδα της, πακετάρισε τα πράγματά της ήρθε να μείνει μόνιμα στην χώρα μας. Την περίμενε όμως η κόλαση.

Ο 37χρονος όχι μόνο την είχε κοροϊδέψει αλλά, με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, της πήρε το διαβατήριό της και την κρατούσε φυλακισμένη στο διαμέρισμα της οδού Σκιάθου, στα Πατήσια.

Ο άνδρας που ερωτεύτηκε την ανάγκασε να εκδίδεται σε ξενοδοχείο της περιοχής.Στη συνέχεια, όμως, όταν τα ξενοδοχεία έκλεισαν στο πλαίσιο των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, την εξέδιδε στο διαμέρισμα στα Πατήσια.

Για καλή της τύχη, το βράδυ της Τρίτης, ο άνδρας άφησε την πόρτα του διαμερίσματος ξεκλείδωτη. Η 42χρονη βρήκε την ευκαιρία και την εκμεταλλεύτηκε. Το έσκασε και βγήκε στο δρόμο, όπου βρήκε μια περίπολο της ομάδας ΔΙΑΣ και τους είπε τα πάντα.

Έτσι, η αστυνομία μπήκε στο διαμέρισμα – φυλακή της 42χρονης. Εκεί βρήκε μικροποσότητα ναρκωτικών (σ.σ. ο 37χρονος είχε σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών), ενώ ο μαστροπός συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα.

Στο σπίτι στα Πατήσια βρέθηκε άλλη μια γυναίκα, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, είναι η σύντροφος του 37χρονου.

FacebookγερμανίδαΈλληναςφυλακισμένη