Ο καυγάς για την επιμέλεια έφερε το διπλό φονικό - Τι ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του ο υπαρχιφύλακας

Τσακωνόταν διαρκώς με την πρώην γυναίκα του για την επιμέλεια των ανήλικων παιδιών τους. Κανείς, ωστόσο, δεν μπορούσε να φανταστεί το τραγικό αποτέλεσμα αυτών των άγριων καυγάδων.

Ο 45χρονος αστυνομικός πήγε έξω από το σούπερ μάρκετ όπου εργάζονταν η εν διαστάσει σύζυγος του, στην οδό Αχαρνών 80 στην Κηφισιά. Έστησε καρτέρι και την είδε στο όχημα της κατά τη διάρκεια διαλείμματος, μαζί με μία φίλη της. 

Προσέγγισε το Ι.Χ. αυτοκίνητο, φέρεται να φώναξε κάτι και στη συνέχεια άνοιξε πυρ εναντίον τους, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των δύο γυναικών

Η φονική  ενέδρα έχει και τρεις «παράπλευρες απώλειες» τρία παιδιά, δύο ηλικίας πέντε ετών και ένα οχτώ ετών. Ο αστυνομικός δολοφόνος  είχε ένα παιδί πέντε ετών και ένα παιδί οχτώ ετών με την δολοφονημένη πρώην σύζυγό του, ενώ η φίλη της που έπεσε επίσης νεκρή  ήταν μητέρα ενός πεντάχρονου παιδιού. Και τα τρία έμειναν ορφανά.

Η κατάθεσή του

Στην κατάθεσή του στους συναδέλφους του ο  αστυνομικός, είπε ότι ήταν σε διάσταση 3 χρόνια με την σύζυγό του. «Δεν άντεχα να μην βλέπω άλλο τα παιδιά μου. Τα είχε στείλει στην Θήβα», είπε.

«Όποτε της έκανα κρούσεις να δω τα παιδιά, ή να τα πάρω για λίγο ήταν πάντα αρνητική», υποστήριξε.

Είπε ακόμα ότι το τελευταίο διάστημα προσπαθούσε να επανασυνδεθεί μαζί της για να βλέπει τα παιδιά αλλά εκείνη ήταν κάθετη. «Είχε δημιουργήσει παρέες, έκανε τη ζωή της. Πήρα την απόφαση ότι δεν μπορούσα να αντέχω να μη βλέπω τα παιδιά μου».

Επίσης,ς αποκάλυψε στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών, ότι πό την αρχή το σχέδιό του προέβλεπε να δολοφονήσει την πρώην σύζυγό του, αλλά και τη στενή της φίλη, η οποία -όπως ισχυρίζεται ο δράστης- «έβαζε λόγια και επηρέαζε την πρώην σύζυγό του».

Ο άνδρας ήταν υπαρχιφύλακας που υπηρετούσε στην Τροχαία Νέας Ιωνίας, π

 

 

ΑστυνομικόςΔολοφόνοςΚηφισιάσούπερ μάρκετΤρία ορφανά