«Έγκλημα» και εγκατάλειψη: Μόλις παρήλθε το Αυτόφωρο, εμφανίστηκε ο οδηγός της μαύρης Corvette

Μετά από τρεις ημέρες εξαφάνισης, προσήλθε το απόγευμα στο Α΄τμήμα τροχαίας νοτιοανατολικής Αττικής, στο Ελληνικό, ο οδηγός της μαύρης Corvette που παρέσυρε και σκότωσε 25χρονο μοτοσικλετιστή τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Γλυφάδα και τον εγκατέλειψε.

Ο οδηγός παρουσιάστηκε μαζί με τη δικηγόρο του ,αφού παρήλθε η προθεσμία του Αυτόφωρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το protothema.gr, πρόκειται για τον 40χρονο Κυριάκο Κουκουλομμάτη , κάτοικου Βουλιαγμένης

Πάντως, οι Αρχές ήδη γνώριζαν σε ποιον ανήκει το πολυτελές αυτοκίνητο, με την ταυτοποίηση να γίνεται αρχικά από τις πινακίδες κυκλοφορίας, ο εντοπισμός του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου ήταν θέμα χρόνου.

Ωστόσο δεν ήξεραν εάν οδηγούσε το αυτοκίνητο ο ιδιοκτήτης ή κάποιος άλλος όταν προκλήθηκε το τραγικό δυστύχημα.

«Κόντρες»

Σύμφωνα με την Τροχαία, ο οδηγός είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα τη στιγμή που παρέσυρε τον 25χρονο μοτοσικλετιστή στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Μετά το τροχαίο δυστύχημα, ο οδηγός εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή, εγκαταλείποντας το θύμα.

Εξετάζονται μαρτυρίες που αναφέρουν πως η Corvette έκανε σφήνες, ενώ την ακολουθούσε άλλο ένα αυτοκίνητο. Επιπλέον, υπάρχει μία μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία -αμέσως μετά τη σύγκρουση και την παράσυρση του 25χρονου- ο οδηγός του πολυτελούς οχήματος και μία νεαρή γυναίκα, επιβιβάστηκαν σε άλλο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Οι αστυνομικές αρχές διαπίστωσαν από την πρώτη στιγμή ότι ο άτυχος οδηγός της μοτοσικλέτας ήταν καθ’ όλα νόμιμος, φορούσε κράνος και δεν είχε παραβιάσει τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Συγκλονίζει ο πατέρας

Στο μεταξύ, έκκληση για μάρτυρες στο τροχαίο δυστύχημα απηύθυνε ο πατέρας του θύματος.

Ο Θανάσης, 25 ετών ήταν το πρώτο παιδί από τα δυο, της οικογένειας του κύριου Γιώργου που με κόπο, αίμα και ιδρώτα, μαζί με την σύζυγό του, μεγάλωσαν τα δύο τους παιδιά.

«Πρέπει να τιμωρηθεί αυτός που το έκανε, δεν μπορώ να αφήσω να περάσει κάτι τέτοιο γνωρίζοντας πως δεν ενήργησα» τόνισε ο πατέρας του 25χρονου.

«Δεν βλέπω ανθρωπιά. Αυτός ο άνθρωπος είδε το παιδί μου σαν ένα σκουπίδι» κατέληξε ο πατέρας.

εγκατάλειψηΜαύρη Κορβέτμοτοσυκλετιστήςτροχαίο