Η διακοπή ρεύματος του έκλεισε την δίοδο σωτηρίας - Τα συγκινητικά μηνύματα για τον θάνατο του 29χρονου στην Πάτρα

Απαρηγόρητα είναι τα παιδιά , η σύζυγός, οι γονείς και τα αδέλφια του  29χρονου στην Πάτρα, που βρήκε τον θάνατο από φωτιά, εγκλωβισμένος μέσα στο σπίτι του.

Θλίψη προκάλεσε η τραγική είδηση  και στους φίλους του  οι οποίοι έγραψαν το δικό τους μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα. «Καλό ταξίδι φίλε μου! Παλιέ μου συμμαθητή!», «Θα σε θυμόμαστε πάντα», «Απλά είναι αδύνατον… κουράγιο στην οικογένειά σου…», «Καλό παράδεισο παλιόφιλε, βιάστηκες πολύ ρε πάρα πολύ…», «Ποιος να το πιστέψει και γιατί να το πιστέψει; Καλό παράδεισο ρε φίλε.. Κουράγιο στην οικογένειά του..», «Καλό παράδεισο Λευτεράκο…έφυγες νωρίς…», έγραψαν.

Ο άντρας, πατέρας τριών παιδιών, εγκλωβίστηκε όταν εκδηλώθηκε φωτιά στο μπροστινό μέρος του σπιτιού του στις Ιτιές Πάτρας. Ο 29χρονος που ήταν μόνος του στο σπίτι, καθώς η οικογένειά του βρισκόταν τα Καλάβρυτα για τον Δεκαπενταύγουστο, προσπάθησε να ξεφύγει ανοίγοντας τα ηλεκτρικά παντζούρια, ωστόσο, αυτό στάθηκε αδύνατο, καθώς είχε κοπεί το ρεύμα.

Η Πυροσβεστική εξετάζει το ενδεχόμενο η φωτιά να προκλήθηκε από τσιγάρο. «Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο Ε.Π. του Σ. 29 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε ισόγειο διπλοκατοικίας, επί της οδού Αγήνορος, στην Πάτρα Αχαΐας. Στο συμβάν, για το οποίο η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε στις 06:47 σήμερα, επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην οικία. Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Η κηδεία του 29χρονου θα τελεστεί το Σάββατο 17 Αυγούστου στις 12:00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά του Β΄Δημοτικού Κοιμητηρίου Λεύκας Πατρών.

εγκλωβισμόςνεκρόςΠΑΤΡΑσπίτιφωτιά