Σοκ και θλίψη στον χώρο της μόδας, από τον θάνατο μοντέλου - Η πανέμορφη Υβέτ ήταν μόλις 17 ετών

Ο ξαφνικός θάνατος 17χρονου μοντέλου έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη στο χώρο της μόδας. Η πανέμορφη Υβέτ, που κηδεύεται σήμερα στις 11:00, έφυγε από τη ζωή, μετά από 9μηνη, άνιση μάχη με τον καρκίνο,  βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένεια και τους φίλους της.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή, την Τετάρτη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Κρίστι Κρανά, που διατηρεί πρακτορείο μοντέλων.

Όπως η ίδια αποκάλυψε το νεαρό πανέμορφο κορίτσι πάλευε με τον καρκίνο τους τελευταίους εννέα μήνες.

Η κηδεία της ανήλικης Υβέτ, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη, στις 11:00 από το κοιμητήριο της Ηλιούπολης.

Διαβάστε στην ανάρτησή της Κ. Κρανά:

«Οι συνεργάτες μου κ εγώ είμαστε συγκλονισμένοι. Έφυγε από την ζωή το μοντέλο μας Υβέτ μετά από 9 μήνες σκληρής μάχης με τον καρκίνο… Μόλις 17 χρόνων…. Ήταν ένα καλόψυχο, πανέμορφο, ευγενικό πλάσμα, που πάντα έλεγε ευχαριστώ σε οτιδήποτε κάναμε για εκείνη. Θα έκανε μεγάλη καριέρα κ στην Ελλάδα κ στο εξωτερικό. Κουράγιο στην υπεροχή μανούλα της. Ήταν το μοναχοπαίδι της.

Αύριο 4/7 στις 11:00 στο κοιμητήριο της Α Ηλιούπολη θα είμαστε όλοι εκεί για να πούμε το τελευταίο αντίο στο κοριτσάκι μας. Θερμή παράκληση τα κορίτσια κ αγόρια που ήταν μαζί της στη σχολή θα ήθελα να είναι μαζί μας αύριο. Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Θα είναι πάντα στην καρδιά μας!!».

 

ανάρτησηθάνατοςκαρκίνοςΚηδείαΚρίστυ ΚρανάμοντέλοΥβέτ