Τραγωδία στο Μοσχάτο: Ανέβαζε και συμβουλές για γονείς στο fb ο 46χρονος που αποπλάνησε την 14χρονη!

Δεν ήταν η πρώτη φορά που αποπλάνησε ανήλικη. Tρία χρόνια πριν, o 46χρονος ψιλικατζής,υπαίτιος της τραγωδίας με την έφηβη που αυτοκτόνησε, είχε συνάψει σχέση με επίσης με 14χρονη κοπέλα

Από τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες είναι το γεγονός ότι, έχει επίσης μια κόρη 14 χρονών η οποία είναι συμμαθήτρια και φίλη με την αυτόχειρα.

Μετά και τις σχετικές έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. κατόπιν των χθεσινών συγκλονιστικών εξελίξεων, στο κινητό του, βρέθηκε αισχρό υλικό, με γυμνές φωτογραφίες της άλλης ανήλικης και έτσι  τώρα διώκεται και για παιδική πορνογραφία.

Στο Facebook, παρόλα αυτά, ο 43χρονος πρωταγωνιστής της τραγωδίας στο Μοσχάτο, δεν σταματούσε να αναρτά ποστ με συμβουλές προς γονείς! Κάποια στιγμή είχε αναδημοσιεύσει ένα άρθρο με τίτλο «Το παιδί σε θέλει εκεί, γονιό. Όχι κατ’ όνομα. Ουσιαστικά» το οποίο μιλά για τις σχέσεις των γονιών με τα παιδιά τους.

Επίσης, στη σελίδα του στο Facebook, πέρα από δικές του προσωπικές φωτογραφίες από διάφορες περιστάσεις, ο 43χρονος εμπλεκόμενος στην τραγωδία στο Μοσχάτο, έχει πάρα πολλές φωτογραφίες με την κόρη του και τις φίλες της.

Υπενθυμίζεται ότι η 14χρονη που αυτοκτόνησε είχε αφήσει σημείωμα που εξηγούσε πως προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, επειδή οι γονείς της τους χώρισαν και ο 46χρονος κινδύνευε να πάει φυλακή.

 

14χρονη46χρονοςαυτοκτονίαΜοσχάτο