Απολογητική ανάρτηση Κώστα Καραμανλή για τη ζώνη που δεν φορούσε στο αυτοκίνητο...

Στην Ελλάδα, δεν είναι σύνηθες, το να απολογείται ένας πολιτικός, ούτε και να παραδέχεται κάποιο λάθος του και όταν αυτό συμβαίνει η έκπληξη, κατατάσσει το γεγονός σε εκείνο που δημοσιογραφικά αναφέρεται ως “είδηση”.

Σε αυτή την σπάνια κατηγορία,  ανήκει ο Κώστας Καραμανλής ο οποίος δεν θέλησε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του. για τη  φωτογραφία που ανέβηκε στα social media και δείχνει τον ίδιο και την ευρωβουλευτή Ελίζα Βόζεμπεργκ, να βρίσκονται στο αυτοκίνητο χωρίς ζώνη, αλλά και με ειδικό κλιπ στις υποδοχές της ζώνης ασφαλείας, ώστε να μην ενεργοποιείται το ηχητικό σήμα υπενθύμισης. 

Ο βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, μία ανάρτηση με την οποία παραδέχτηκε το λάθος του, ευχαρίστησε για τις παρατηρήσεις και τόνισε, ότι όλοι πρέπει να φορούν ζώνη στο αυτοκίνητό.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Επειδή όταν κάτι είναι λάθος πρέπει να το παραδεχόμαστε και επειδή – ειδικά τέτοιες μέρες, που ταξιδεύει κόσμος – δεν πρέπει να στέλνουμε λάθος μηνύματα, οφείλω να πω το εξής: «Όταν οδηγούμε, φοράμε ζώνη. Πάντα. Με την ασφάλεια στο δρόμο δεν πρέπει να παίζουμε. Οποιαδήποτε εξήγηση για τη φωτογραφία θα ακουστεί σαν δικαιολογία και δεν θέλω. Ειλικρινά ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις».

FacebookανάρτησηαπολογίααυτοκίνητοΒόζεμπεργκζώνη ασφαλείαςΚαραμανλήςπαραδοχήφωτογραφία