Μανόλο, ο πολλά βαρύς και γόης...

Πριν απο ένα μήνα η Εισαγγελία της Αθήνας διέταξε προκαταρκτική έρευνα  προκειμένου να διερευνηθεί ο ρόλος του Μανώλη Πετσίτη – του Μανόλο του Παππά – στην υπόθεση της ΔΕΠΑ και του «φεσιού» των 120 εκατ. ευρώ, που της άφησε εταιρεία συμφερόντων του επιχειρηματία Λαυρεντιάδη.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τα οποία αποτέλεσαν το υλικό για να παρέμβει η Δικαιοσύνη, ο Πετσίτης εμφανιζόταν στην ΔΕΠΑ ως στενός συνεργάτης του Μέγαρου Μαξίμου και προωθούσε τα συμφέροντα της εταιρείας ΕLFE του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη προκειμένου αυτή να μην πληρώνει.

Ένα μήνα μετά την εισαγγελική παραγγελία, όπως αποκαλύπτει το protothema, συνεχίζει αμέριμνος τις βόλτες του στο Λονδίνο, στο Μάντσεστερ και σε άλλες βρετανικές πόλεις συνοδευόμενος από την ξανθιά εντυπωσιακή τραγουδίστρια, Βίκυ Καρνέζη.

Το ζευγάρι, συχνάζει σε ακριβά εστιατόρια και παμπ, κυκλοφορεί με πολυτελή αυτοκίνητα και ανεβάζει φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σα να μην συμβαίνει το παραμικρό.

Διαρρέουν δε σε έντυπα κοινωνικής κριτικής ότι ετοιμάζονται να παντρευτούν λες και πρόκειται για ζευγάρι της σόου μπιζ, δείχνοντας ότι όλα όσα γράφονται και βλέπουν το φως της δημοσιότητας   δεν τους αγγίζουν.

Ο Μανώλης Πετσίτης, είναι ο συμμαθητής του Νίκου Παππά, που από  σερβιτορος και ντελιβεράς, μέσα σε διάστημα δυο μόλις ετών έγινε ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές στο Μέγαρο Μαξίμου φτάνοντας σε σημείο να συνδιαλέγεται με υπόδικους επιχειρηματίες αποκομίζοντας μεγάλα οικονομικά οφέλη.

Διέμενε για δυο τουλάχιστον χρόνια σε πολυτελή βίλα στη Βαρυμπόμπη, με το ενοίκιο να πληρώνεται από γνωστό δικηγόρο των Αθηνών ο οποίος εμφανίζεται και ως εκπρόσωπος μεγαλοεπιχειρηματιών που έχουν πάρε δώσε με την Δικαιοσύνη, ενώ διήγαγε πολυτελή βίο ξοδεύοντας μεγάλα χρηματικά ποσά για την καλοπέραση του σε κέντρα διασκέδασης της πρωτεύουσας και πανάκριβα εστιατόρια.

Βίκυ ΚαρνέζηΛονδίνοΠετσίτης