Τι όπλισε το χέρι του 20χρονου πατροκτόνου στην Θεσσαλονίκη

Ένα οικογενειακό δράμα κρύβεται πίσω από την πατροκτονία του 48χρονου από τον 20χρονο γιο του, στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης.

Ο 20χρονος φέρεται να ήταν θύμα ενδοικογενειακής βίας από τον πατέρα του, ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε την οικογένειά του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του στους αστυνομικούς, ο νεαρός είπε πως προηγήθηκε άγριος διαπληκτισμός.Ωστόσο, όταν αποφάσισε να φύγει ο πατέρας του τον ακολούθησε και συνέχισε να του επιτίθεται. 

Ακολούθησε δεύτερος γύρος πάλης, με τον 48χρονο να πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος. Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN σήμερα, θα γίνει η νεκροτομή – νεκροψία  για να αποδειχθεί από τι επήλθε ο θάνατος του 48χρονου.

Σε βάρος του 20χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. «Ο ένας έφυγε, ο άλλος ήταν ξαπλωμένος κάτω.Ο γιος ήρθε μετά, αφού ήρθε το ΕΚΑΒ, η Αστυνομία και ο κόσμος», δήλωσε στον ΑΝΤ1, ο άνθρωπος που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ βλέποντας τον νεκρό στην άσφαλτο. Ο 20χρονος, ζήτησε και πήρε προθεσμία κι έτσι θα βρεθεί ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή για να απολογηθεί την Τετάρτη.

πηγή: seleo.gr 

 

20χρονοςενδοοικογενειακή βίαΘεσσαλονίκηΠατροκτονία